Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raigoon FC S.C Salgueiros
R-5212 Tactiek lfa 2
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
53.5 gemiddelde waardering 47.5
very good Schieten adequate
solid Passen solid
good Verdedigen very good


5e minuut.
Fuzák rent richting de bal. Van Dyck onderschept slim de pass. Van Dyck geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dera de bal. Dera schiet op doel. Aureliano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Krasnodębski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pessoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessoa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - S.C Salgueiros 0:1

12e minuut.
Poladov is nu in balbezit. Poladov geeft een lange en hoge pass. Opasiński heeft problemen om de bal te vangen. Dera rent richting de bal. Dera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Van Dyck probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Amuado speelt de bal door. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuzák onderschept slim de pass. Fuzák draait met de bal, schiet en ... Perestrelo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Krasnodębski onderschept slim de pass. Krasnodębski geeft een hoge lob. Chaves Vila kopt de bal weg. Krasnodębski rent richting de bal. Krasnodębski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Töyry is nu in balbezit. Töyry passt de bal in één keer door. Fuzák rent richting de bal. Fuzák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Raigoon FC - S.C Salgueiros 1:1

43e minuut.
Debuchy geeft een lange en hoge pass. Fuzák kopt de bal weg. Töyry is nu in balbezit. Töyry schiet op doel. Perestrelo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - S.C Salgueiros 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raigoon FC 51%, S.C Salgueiros 49%.
Raigoon FC - S.C Salgueiros 2:1

52e minuut.
Korín kopt de bal weg. Debuchy is nu in balbezit. Debuchy passt de bal zonder na te denken. Fuzák is nu in balbezit. Fuzák passt de bal in één keer door. Perestrelo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raigoon FC 60%, S.C Salgueiros 40%.
Raigoon FC - S.C Salgueiros 2:1