Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
majista95 MANGOLÉ FC
3232 Tactiek MNG
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 11
53.8 gemiddelde waardering 56.9
solid Schieten excellent
adequate Passen solid
excellent Verdedigen solid


5e minuut.
Berbeć bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbeć geeft een lange en hoge pass. Alpsoy is nu in balbezit. Alpsoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
majista95 - MANGOLÉ FC 0:1

14e minuut.
Tekşeker bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekşeker passt de bal met de wreef. Lobão probeert naar een medespeler te passen. Berbeć is nu in balbezit. Berbeć haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lobão neemt de hoekschop. Berbeć kopt de bal weg. Tchecher probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Anh Hưng geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Zavináč is nu in balbezit. Lobão verovert de bal door een tackle van achteren. Lobão passt de bal met de wreef. Alpsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpsoy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
majista95 - MANGOLÉ FC 0:2

20e minuut.
Delijewski verovert de bal door een tackle van achteren. Lobão bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobão passt de bal zonder na te denken. Alpsoy is nu in balbezit. Alpsoy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Berbeć rent richting de bal. Berbeć met een sublieme pass. Alpsoy rent richting de bal. Alpsoy draait met de bal, schiet en ... Hajdaraga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
majista95 - MANGOLÉ FC 0:3

34e minuut.
Gust heeft problemen om de bal te vangen. Alpsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Aletorowicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aletorowicz krijgt een gele kaart. Alpsoy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Semler kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
majista95 - MANGOLÉ FC 0:4

43e minuut.
Aletorowicz is nu in balbezit. Fitos verovert de bal door een tackle van achteren. Fitos probeert naar een medespeler te passen. Alpsoy rent richting de bal. Alpsoy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Ţiplea speelt de bal door. Bussunda rent richting de bal. Delijewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Delijewski krijgt een gele kaart. Bussunda raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Tùng Lâm neemt zijn aanloop. Cassian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
majista95 - MANGOLÉ FC 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: majista95 68%, MANGOLÉ FC 32%.
majista95 - MANGOLÉ FC 1:4

48e minuut.
Anh Hưng is nu in balbezit. Anh Hưng geeft de bal voor. Alpsoy rent richting de bal. Alpsoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
majista95 - MANGOLÉ FC 1:5

75e minuut.
Sork kan de bal niet met de borst controleren. Tekşeker probeert naar een medespeler te passen. Berbeć is nu in balbezit. Berbeć haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
majista95 - MANGOLÉ FC 1:6

87e minuut.
Locurcio is nu in balbezit. Tùng Lâm verovert de bal door een tackle van achteren. Ţiplea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tùng Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Tùng Lâm haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: majista95 54%, MANGOLÉ FC 46%.
majista95 - MANGOLÉ FC 1:6