Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MANGOLÉ FC majista95
MNG Tactiek 3232
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 4
60.3 gemiddelde waardering 53.6
excellent Schieten solid
very good Passen adequate
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Ţiplea rent richting de bal. Şerbănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiplea verovert de bal door een tackle van achteren. Bussunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bussunda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Daar is Gust, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rareşoaica geeft een lange en hoge pass. Berbeć is nu in balbezit. Berbeć schiet op doel. Hajdaraga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANGOLÉ FC - majista95 1:0

6e minuut.
Alpsoy passt de bal met de wreef. Berbeć rent richting de bal. Kalligas begaat een overtreding. Kalligas krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Ţiplea passt de bal met de wreef. Tùng Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Anh Hưng zijn tegenspeler op de grond. Anh Hưng krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Sork rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Anh Hưng zal de hoekschop nemen. Berbeć kopt de bal weg. Klungelig pakt Capote de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Capote bereikt de bal nog maar net als eerste. Capote passt de bal in één keer door. Alpsoy is nu in balbezit. Alpsoy schiet op doel. Hajdaraga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANGOLÉ FC - majista95 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANGOLÉ FC 37%, majista95 63%.
MANGOLÉ FC - majista95 2:0

56e minuut.
Jemioła passt de bal zonder na te denken. Alpsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpsoy passt de bal met de wreef. Anh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hưng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Sork rent richting de bal. Berbeć verovert de bal door een tackle van achteren. Berbeć met een sublieme pass. Alpsoy is nu in balbezit. Alpsoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MANGOLÉ FC - majista95 3:0

65e minuut.
Alpsoy is nu in balbezit. Alpsoy met een sublieme pass. Berbeć rent richting de bal. Berbeć schiet op doel. Hajdaraga werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Delijewski rent richting de bal. Delijewski geeft een hoge lob. Rareşoaica kopt de bal weg. Berbeć is nu in balbezit. Berbeć draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Ţiplea passt de bal in één keer door. Bussunda is nu in balbezit. Şerbănescu begaat een overtreding. Bussunda wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

79e minuut.
Anh Hưng speelt de bal door. Alpsoy rent richting de bal. Alpsoy probeert naar een medespeler te passen. Capote rent richting de bal. Capote schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Alpsoy speelt de bal door. Capote bereikt de bal nog maar net als eerste. Aletorowicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Capote is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alpsoy neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
MANGOLÉ FC - majista95 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANGOLÉ FC 49%, majista95 51%.
MANGOLÉ FC - majista95 4:0