Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reais Dragões Glorioso SLB
5-3-2 Rec Tactiek A
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
19 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
54.4 gemiddelde waardering 40.1
formidable Schieten weak
good Passen good
excellent Verdedigen adequate


6e minuut.
Monsaraz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Buzina komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Karcıoğlu de bal. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Pinto rent richting de bal. Pinto met een sublieme pass. Karcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karcıoğlu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tolo de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Guilhengas verovert de bal door een tackle van achteren. Pinto verovert de bal door een tackle van achteren. Pinto probeert naar een medespeler te passen. Karcıoğlu is nu in balbezit. Karcıoğlu schiet op doel. Argolo bokst de bal weg.

18e minuut.
Kwiatek geeft een hoge lob. Daar is Costa do Castelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kawulok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawulok schiet op doel. Argolo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reais Dragões - Glorioso SLB 1:0

28e minuut.
Dellaporta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dellaporta geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Guilhengas de bal onder controle te krijgen. Karcıoğlu rent richting de bal. Karcıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reais Dragões - Glorioso SLB 2:0

33e minuut.
Tolo rent richting de bal. Tolo geeft een hoge lob. Inworp. Herman met een snelle inworp. Pinto geeft een lange en hoge pass. Argolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reais Dragões 40%, Glorioso SLB 60%.
Reais Dragões - Glorioso SLB 2:0

48e minuut.
Kawulok passt de bal in één keer door. Herman is nu in balbezit. Herman passt de bal in één keer door. Kawulok rent richting de bal. Kawulok draait met de bal, schiet en ... Argolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Karcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karcıoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reais Dragões - Glorioso SLB 3:0

56e minuut.
Herman rent richting de bal. Herman speelt de bal door. Kawulok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawulok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Reais Dragões - Glorioso SLB 4:0

58e minuut.
Kwiatek probeert naar een medespeler te passen. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto passt de bal in één keer door. Kawulok rent richting de bal. Kawulok haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Herman is nu in balbezit. Herman geeft de bal voor. Kawulok kopt de bal weg. Karcıoğlu is nu in balbezit. Karcıoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Adaman verovert de bal door een tackle van achteren. Adaman geeft een lange en hoge pass. Karcıoğlu is nu in balbezit. Karcıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Argolo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reais Dragões - Glorioso SLB 5:0

68e minuut.
Herrera neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Herman de bal. Herman passt de bal in één keer door. Kawulok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawulok draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Adaman onderschept slim de pass. Adaman probeert naar een medespeler te passen. Kawulok bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reais Dragões - Glorioso SLB 6:0

75e minuut.
Pinto verovert de bal door een tackle van achteren. Pinto geeft een lange en hoge pass. Buzina rent richting de bal. Karcıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Karcıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Dellaporta geeft de bal voor. Herman is nu in balbezit. Herman geeft een hoge lob. Kawulok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawulok draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Sârbulescu geeft de bal voor. Guilhengas heeft problemen om de bal te vangen. Karcıoğlu rent richting de bal. Karcıoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reais Dragões - Glorioso SLB 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reais Dragões 41%, Glorioso SLB 59%.
Reais Dragões - Glorioso SLB 7:0