Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pat´s Team Sokkai RCN
teste_4 Tactiek rcnit
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
25 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.7 gemiddelde waardering 48.5
outstanding Schieten very good
formidable Passen solid
excellent Verdedigen good


5e minuut.
Lysý passt de bal met de wreef. Marina is nu in balbezit. Marina haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Helmuth de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pat´s Team - Sokkai RCN 1:0

13e minuut.
Czapski kopt de bal weg. Topolek rent richting de bal. Topolek passt de bal met de wreef. Calvos bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Manzanares met een sublieme pass. Klungelig pakt Cabedo de bal. Cabedo passt de bal in één keer door. Topolek rent richting de bal. Topolek schiet op doel. Cottin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Inworp. Covo met een snelle inworp. Cercel met een sublieme pass. Topolek bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Klungelig pakt Lysý de bal. Met opzet legt Manzanares zijn tegenspeler op de grond. Lysý is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Manzanares met een sublieme pass. Myllyrinne met een snel genomen vrije trap. Lysý krijgt zijn hoofd ertegen. Tults verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Veišnoras speelt de bal door. Taihao bereikt de bal nog maar net als eerste. Taihao speelt de bal door. Lysý bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysý schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Lysý is nu in balbezit. Cabedo geeft de bal voor. Topolek rent richting de bal. Topolek draait met de bal, schiet en ... Cottin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Kujawka is nu in balbezit. Kujawka passt de bal met de wreef. Taihao met een sublieme pass. Marina heeft problemen om de bal te vangen. Marina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Helmuth verovert de bal door een tackle van achteren. Tults bereikt de bal nog maar net als eerste. Tults geeft de bal voor. Mikutaitis geeft een lange en hoge pass. Lysý krijgt zijn hoofd ertegen. Tults bokst de bal weg.

40e minuut.
Daar is Mikutaitis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikutaitis speelt de bal door. Veišnoras geeft de bal voor. Lysý rent richting de bal. Lysý haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kujawka met een sublieme pass. Lysý heeft problemen om de bal te vangen. Lysý met een sublieme pass. Marina rent richting de bal. Marina draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pat´s Team 47%, Sokkai RCN 53%.
Pat´s Team - Sokkai RCN 1:0

47e minuut.
Tults geeft de bal voor. Salaberry probeert naar een medespeler te passen. Kujawka probeert naar een medespeler te passen. Lysý is nu in balbezit. Lysý schiet op doel. Tults kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Kujawka probeert naar een medespeler te passen. Lysý bereikt de bal nog maar net als eerste. Helmuth rent richting de bal. Lysý onderschept slim de pass. Lysý schiet op doel. Tults probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Inworp. Kujawka met de inworp. Cabedo rent richting de bal. Lysý verovert de bal door een tackle van achteren. Lysý geeft de bal voor. Tults kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Manzanares geeft de bal voor. Taihao kopt de bal weg. Cercel is nu in balbezit. Marina verovert de bal door een tackle van achteren. Marina draait met de bal, schiet en ... Tults bokst de bal weg.

61e minuut.
Cottin speelt de bal door. Manzanares bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysý onderschept slim de pass. Lysý schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pat´s Team - Sokkai RCN 2:0

64e minuut.
Veišnoras is nu in balbezit. Veišnoras geeft een hoge lob. Lysý bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysý schiet op doel. Tults maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pat´s Team - Sokkai RCN 3:0

71e minuut.
Taihao bereikt de bal nog maar net als eerste. Taihao geeft een hoge lob. Klungelig pakt Manzanares de bal. Lysý is nu in balbezit. Lysý draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pat´s Team - Sokkai RCN 4:0

74e minuut.
Gregowski rent richting de bal. Gregowski passt de bal zonder na te denken. Topolek geeft een lange en hoge pass. Calvos heeft problemen om de bal te vangen. Calvos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Taihao is nu in balbezit. Taihao passt de bal zonder na te denken. Marina is nu in balbezit. Marina haalt uit met een fantastische trap. Tults maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pat´s Team - Sokkai RCN 5:0

85e minuut.
Czapski met een snelle inworp. Veišnoras met een sublieme pass. Taihao met een sublieme pass. Marina is nu in balbezit. Marina draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Lysý bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysý schiet op doel. Paal! Tults probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Evora is nu in balbezit. Veišnoras bereikt de bal nog maar net als eerste. Veišnoras passt de bal in één keer door. Kujawka geeft de bal voor. Marina springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pat´s Team - Sokkai RCN 6:0

90e minuut.
Calvos passt de bal zonder na te denken. Cabedo geeft een lange en hoge pass. Topolek is nu in balbezit. Topolek haalt uit met een fantastische trap. Cottin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pat´s Team - Sokkai RCN 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pat´s Team 30%, Sokkai RCN 70%.
Pat´s Team - Sokkai RCN 6:1