Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sokkai RCN Pat´s Team
rcnit Tactiek teste_4
40% Balbezit 60%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37 gemiddelde waardering 59.5
poor Schieten outstanding
good Passen excellent
adequate Verdedigen excellent


2e minuut.
Vessadas onderschept slim de pass. Vessadas passt de bal in één keer door. Blondel is nu in balbezit. Blondel geeft een hoge lob. Evora kopt de bal weg. Besteiros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vessadas rent richting de bal. Vessadas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Kujawka speelt de bal door. Veišnoras probeert de bal aan de voet te houden. Blondel probeert naar een medespeler te passen. Dierickx is nu in balbezit. Dierickx draait met de bal, schiet en ... Besteiros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Veišnoras bereikt de bal nog maar net als eerste. Veišnoras passt de bal in één keer door. Daar is Talmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vessadas rent richting de bal. Vessadas schiet op doel. Besteiros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Czapski met een sublieme pass. Gregowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawka probeert naar een medespeler te passen. Blondel rent richting de bal. Blondel geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Blondel met een sublieme pass. Klungelig pakt Dierickx de bal. Covo bereikt de bal nog maar net als eerste. Blondel geeft een hoge lob. Vessadas krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Veišnoras bereikt de bal nog maar net als eerste. Veišnoras geeft een hoge lob. Dierickx rent richting de bal. Dierickx schiet op doel. Besteiros werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokkai RCN - Pat´s Team 0:1

34e minuut.
Merckpoel passt de bal zonder na te denken. Kujawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawka geeft een hoge lob. Dierickx krijgt zijn hoofd ertegen. Besteiros werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokkai RCN - Pat´s Team 0:2

37e minuut.
Czapski passt de bal zonder na te denken. Blondel bereikt de bal nog maar net als eerste. Blondel heeft problemen om de bal te vangen. Blondel geeft een hoge lob. Vessadas springt en kopt de bal. Besteiros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Founzy met een sublieme pass. Rainha is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Blondel. Blondel krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Blondel passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dierickx de bal. Dierickx probeert naar een medespeler te passen. Vessadas is nu in balbezit. Vessadas draait met de bal, schiet en ... Besteiros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Blondel bereikt de bal nog maar net als eerste. Blondel probeert naar een medespeler te passen. Czapski bereikt de bal nog maar net als eerste. Blondel rent richting de bal. Blondel geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Besteiros werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Vessadas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokkai RCN - Pat´s Team 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokkai RCN 74%, Pat´s Team 26%.
Sokkai RCN - Pat´s Team 0:3

50e minuut.
Gregowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregowski passt de bal zonder na te denken. Dierickx speelt de bal door. Vessadas is nu in balbezit. Vessadas draait met de bal, schiet en ... Besteiros bokst de bal weg.

53e minuut.
Vessadas verovert de bal door een tackle van achteren. Namazov rent richting de bal. Vessadas begaat een overtreding. Vessadas krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Rainha geeft de bal voor. Merckpoel rent richting de bal. Merckpoel geeft een lange en hoge pass. Dierickx rent richting de bal. Dierickx geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Kujawka is nu in balbezit. Kujawka geeft een hoge lob. Vessadas speelt de bal door. Veišnoras bereikt de bal nog maar net als eerste. Veišnoras schiet op doel. Besteiros bokst de bal weg.

67e minuut.
Czapski rent richting de bal. Blondel rent richting de bal. Blondel speelt de bal door. Vessadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vessadas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Kujawka probeert naar een medespeler te passen. Dierickx bereikt de bal nog maar net als eerste. Namazov onderschept slim de pass. Veišnoras rent richting de bal. Veišnoras schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Postoacă onderschept slim de pass. Kujawka rent richting de bal. Kujawka passt de bal in één keer door. Veišnoras bereikt de bal nog maar net als eerste. Veišnoras geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Kujawka is nu in balbezit. Kujawka geeft een hoge lob. Dierickx heeft problemen om de bal te vangen. Dierickx draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sokkai RCN - Pat´s Team 0:4

89e minuut.
Gregowski passt de bal zonder na te denken. Kujawka rent richting de bal. Kujawka met een sublieme pass. Vessadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vessadas draait met de bal, schiet en ... Besteiros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokkai RCN 61%, Pat´s Team 39%.
Sokkai RCN - Pat´s Team 0:4