Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.C Salgueiros MANGOLÉ FC
lfa 2 Tactiek MNG
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 4
57.9 gemiddelde waardering 59.1
solid Schieten excellent
solid Passen solid
formidable Verdedigen very good


5e minuut.
Capote passt de bal met de wreef. Acuña rent richting de bal. Capote probeert naar een medespeler te passen. Acuña is nu in balbezit. Acuña draait met de bal, schiet en ... Davenport verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Poladov is nu in balbezit. Delijewski probeert naar een medespeler te passen. Wężowiecki is nu in balbezit. Wężowiecki geeft een hoge lob. Citko maakt een snoekduik en kopt de bal. Cassian bokst de bal weg. Guajajara krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C Salgueiros - MANGOLÉ FC 1:0

30e minuut.
Klungelig pakt Citko de bal. Locurcio is nu in balbezit. Locurcio geeft een lange en hoge pass. Capote rent richting de bal. Capote geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Guajajara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guajajara speelt de bal door. Poladov is nu in balbezit. Poladov geeft een hoge lob. Citko maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

37e minuut.
Semler heeft problemen om de bal te vangen. Poladov is nu in balbezit. Poladov geeft een hoge lob. Guajajara is nu in balbezit. Guajajara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Citko bereikt de bal nog maar net als eerste. Rareşoaica geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chaves Vila de bal. Capote rent richting de bal. Capote schiet op doel. Davenport verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Alpsoy rent richting de bal. Alpsoy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
S.C Salgueiros - MANGOLÉ FC 1:1

44e minuut.
Acuña heeft problemen om de bal te vangen. Inglês verovert de bal door een tackle van achteren. Mures kan de bal niet met de borst controleren. Capote is nu in balbezit. Capote draait met de bal, schiet en ... Davenport kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Alpsoy geeft een hoge lob. Amuado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.C Salgueiros 57%, MANGOLÉ FC 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
S.C Salgueiros - MANGOLÉ FC 1:1

47e minuut.
Anh Hưng passt de bal in één keer door. Capote is nu in balbezit. Capote heeft problemen om de bal te vangen. Capote draait met de bal, schiet en ... Davenport probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C Salgueiros - MANGOLÉ FC 1:2

51e minuut.
Alpsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpsoy geeft een lange en hoge pass. Semler probeert de bal aan de voet te houden. Acuña is nu in balbezit. Acuña draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Chaves Vila probeert naar een medespeler te passen. Wężowiecki speelt de bal door. Citko bereikt de bal nog maar net als eerste. Citko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
S.C Salgueiros - MANGOLÉ FC 2:2

78e minuut.
Semler is nu in balbezit. Semler passt de bal zonder na te denken. Acuña is nu in balbezit. Acuña haalt uit met een fantastische trap. Davenport probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Chaves Vila verovert de bal door een tackle van achteren. Fitos verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Fitos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anh Hưng rent richting de bal. Anh Hưng geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Alpsoy bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C Salgueiros - MANGOLÉ FC 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.C Salgueiros 62%, MANGOLÉ FC 38%.
S.C Salgueiros - MANGOLÉ FC 2:3