Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raigoon FC majista95
R-5212 Tactiek 3232
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
17 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.5 gemiddelde waardering 54.5
very good Schieten very good
solid Passen adequate
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Ţiplea probeert naar een medespeler te passen. Bussunda is nu in balbezit. Korín legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Korín krijgt een gele kaart. Bussunda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tùng Lâm kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Aureliano bokst de bal weg. Paal!

3e minuut.
Klungelig pakt Alfonso de bal. Tùng Lâm rent richting de bal. Alfonso tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tùng Lâm raakt geblesseerd tijdens het duel. Streips met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Ilari passt de bal in één keer door. Bersan rent richting de bal. Bersan passt de bal in één keer door. Fuzák is nu in balbezit. Fuzák haalt uit met een fantastische trap. Hajdaraga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fuzák rent richting de bal. Fuzák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - majista95 1:0

11e minuut.
Sork speelt de bal door. Zavináč speelt de bal door. Bussunda is nu in balbezit. Bussunda haalt uit met een fantastische trap. Kremer kopt de bal weg. Aureliano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Debuchy speelt de bal door. Juhos rent richting de bal. Aletorowicz is nu in balbezit. Juhos onderschept slim de pass. Juhos haalt uit met een fantastische trap. Hajdaraga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fuzák is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - majista95 2:0

21e minuut.
Tùng Lâm geeft een hoge lob. Ţiplea speelt de bal door. Korín heeft problemen om de bal te vangen. Bussunda is nu in balbezit. Bussunda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Debuchy passt de bal in één keer door. Bersan is nu in balbezit. Bersan passt de bal zonder na te denken. Juhos is nu in balbezit. Juhos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Fuzák rent richting de bal. Fuzák passt de bal in één keer door. Bersan speelt de bal door. Juhos is nu in balbezit. Juhos haalt uit met een fantastische trap. Hajdaraga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Barker probeert naar een medespeler te passen. Bersan speelt de bal door. Fuzák bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuzák schiet op doel. Hajdaraga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Ţiplea is nu in balbezit. Ţiplea draait met de bal, schiet en ... Daar is Bussunda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bussunda haalt uit met een fantastische trap. Aureliano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - majista95 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raigoon FC 57%, majista95 43%.
Raigoon FC - majista95 2:1

55e minuut.
Ilari passt de bal zonder na te denken. Bersan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bersan met een sublieme pass. Fuzák is nu in balbezit. Fuzák schiet op doel. Hajdaraga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - majista95 3:1

58e minuut.
Juhos passt de bal met de wreef. Fuzák rent richting de bal. Fuzák passt de bal in één keer door. Juhos rent richting de bal. Juhos haalt uit met een fantastische trap. Hajdaraga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - majista95 4:1

59e minuut.
Opasiński komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Bussunda rent richting de bal. Korín onderschept slim de pass. Korín geeft een lange en hoge pass. Fuzák bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhos bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Fuzák bereikt de bal nog maar net als eerste. Sork is nu in balbezit. Fuzák rent richting de bal. Juhos bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhos schiet op doel. Hajdaraga bokst de bal weg.

73e minuut.
Streips bereikt de bal nog maar net als eerste. Streips geeft de bal voor. Inworp. Opasiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bersan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Zavináč bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavináč passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Debuchy de bal. Zavináč rent richting de bal. Zavináč geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Kremer met een sublieme pass. Fuzák is nu in balbezit. Fuzák met een sublieme pass. Juhos is nu in balbezit. Juhos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - majista95 5:1

84e minuut.
Sork rent richting de bal. Bersan onderschept slim de pass. Bersan met een sublieme pass. Fuzák bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuzák draait met de bal, schiet en ... Paal!

85e minuut.
Korín bereikt de bal nog maar net als eerste. Korín passt de bal met de wreef. Juhos rent richting de bal. Fuzák rent richting de bal. Fuzák schiet op doel. Hajdaraga bokst de bal weg. Juhos rent richting de bal. Juhos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - majista95 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raigoon FC 46%, majista95 54%.
Raigoon FC - majista95 6:1