Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
majista95 Raigoon FC
3232 Tactiek R-5212
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
5 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.3 gemiddelde waardering 52.5
very good Schieten solid
adequate Passen good
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Kremer speelt de bal door. Fuzák is nu in balbezit. Debuchy rent richting de bal. Debuchy geeft een lange en hoge pass. Töyry bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
majista95 - Raigoon FC 0:1

13e minuut.
Barker raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Baretto komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Kremer geeft de bal voor. Töyry kopt de bal weg. Fuzák heeft problemen om de bal te vangen. Fuzák schiet op doel. Hajdaraga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
majista95 - Raigoon FC 0:2

40e minuut.
Ţiplea probeert naar een medespeler te passen. Tchecher geeft een lange en hoge pass. Bussunda rent richting de bal. Bussunda haalt uit met een fantastische trap. Aureliano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: majista95 45%, Raigoon FC 55%.
majista95 - Raigoon FC 0:2

47e minuut.
Sork rent richting de bal. Sork geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Velo met de inworp. Debuchy geeft een lange en hoge pass. Hajdaraga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Töyry rent richting de bal. Töyry schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
majista95 - Raigoon FC 0:3

51e minuut.
Krasnodębski speelt de bal door. Velo rent richting de bal. Velo probeert naar een medespeler te passen. Töyry is nu in balbezit. Töyry draait met de bal, schiet en ... Hajdaraga bokst de bal weg.

54e minuut.
Aletorowicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Krasnodębski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Velo geeft een lange en hoge pass. Töyry maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Sork met een sublieme pass. Tchecher is nu in balbezit. Tchecher speelt de bal door. Tùng Lâm is nu in balbezit. Tùng Lâm schiet op doel. Aureliano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Alfonso verovert de bal door een tackle van achteren. Alfonso met een sublieme pass. Kalligas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuzák onderschept slim de pass. Fuzák haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Tchecher geeft een lange en hoge pass. Uçmaz rent richting de bal. Bussunda onderschept slim de pass. Bussunda draait met de bal, schiet en ... Aureliano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
majista95 - Raigoon FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: majista95 41%, Raigoon FC 59%.
majista95 - Raigoon FC 1:3