Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raigoon FC Pat´s Team
R-442O Tactiek teste_4
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.7 gemiddelde waardering 67.2
excellent Schieten incredible
solid Passen formidable
very good Verdedigen formidable


4e minuut.
Blondel geeft de bal voor. Daar is Alfonso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marina is nu in balbezit. Marina schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - Pat´s Team 0:1

4e minuut.
Blondel met de inworp. Lysý rent richting de bal. Lysý geeft een hoge lob. Marina springt en kopt de bal. Aureliano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - Pat´s Team 0:2

6e minuut.
Wachowicz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kujawka de bal. Kujawka passt de bal in één keer door. Lysý is nu in balbezit. Lysý haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Alfonso geeft een hoge lob. Denijs kopt de bal weg. Kujawka geeft de bal voor. Lysý springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Ilari passt de bal in één keer door. Bersan is nu in balbezit. Bersan met een sublieme pass. Strootman is nu in balbezit. Strootman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Kujawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawka geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kremer de bal. Lysý bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysý draait met de bal, schiet en ... Aureliano bokst de bal weg. Klungelig pakt Alfonso de bal. Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Marina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - Pat´s Team 0:3

13e minuut.
Wachowicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Veišnoras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilari is nu in balbezit. Ilari geeft een hoge lob. Strootman maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kujawka passt de bal met de wreef. Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Korín legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marina is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Veišnoras neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Aureliano bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Veišnoras is nu in balbezit. Veišnoras passt de bal in één keer door. Marina is nu in balbezit. Marina haalt uit met een fantastische trap. Aureliano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - Pat´s Team 0:4

27e minuut.
Hasenbichler met een sublieme pass. Kujawka met een sublieme pass. Blondel speelt de bal door. Lysý bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysý schiet op doel. Aureliano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Aureliano met een sublieme pass. Wachowicz kopt de bal weg. Lysý heeft problemen om de bal te vangen. Lysý haalt uit met een fantastische trap. Aureliano probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Marina krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - Pat´s Team 0:5

29e minuut.
Cabrito met een sublieme pass. Krasnodębski is nu in balbezit. Krasnodębski geeft de bal voor. Strootman rent richting de bal. Strootman met een sublieme pass. Cottin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Debuchy speelt de bal door. Hasenbichler rent richting de bal. Strootman verovert de bal door een tackle van achteren. Töyry is nu in balbezit. Töyry draait met de bal, schiet en ... Cottin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Veišnoras probeert naar een medespeler te passen. Kujawka probeert naar een medespeler te passen. Marina rent richting de bal. Marina haalt uit met een fantastische trap. Aureliano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - Pat´s Team 0:6

42e minuut.
Alfonso met een sublieme pass. Kujawka rent richting de bal. Kujawka passt de bal met de wreef. Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Marina draait met de bal, schiet en ... Aureliano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Korín heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kujawka neemt de hoekschop. Lysý krijgt zijn hoofd ertegen. Aureliano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - Pat´s Team 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raigoon FC 68%, Pat´s Team 32%.
Raigoon FC - Pat´s Team 0:7

50e minuut.
Veišnoras rent richting de bal. Veišnoras passt de bal zonder na te denken. Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Marina schiet op doel. Aureliano werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Korín is nu in balbezit. Korín geeft een hoge lob. Strootman kopt de bal weg. Töyry rent richting de bal. Töyry draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Merckpoel onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - Pat´s Team 1:7

64e minuut.
Blondel passt de bal met de wreef. Korín heeft problemen om de bal te vangen. Lysý bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysý draait met de bal, schiet en ... Aureliano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - Pat´s Team 1:8

66e minuut.
Veišnoras passt de bal zonder na te denken. Kujawka is nu in balbezit. Kujawka geeft een lange en hoge pass. Lysý springt en kopt de bal. Aureliano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - Pat´s Team 1:9

69e minuut.
Veišnoras bereikt de bal nog maar net als eerste. Veišnoras probeert naar een medespeler te passen. Kujawka rent richting de bal. Kujawka geeft de bal voor. Lysý krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Denijs met een snelle inworp. Veišnoras rent richting de bal. Veišnoras geeft de bal voor. Lysý maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Lysý rent richting de bal. Alfonso legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lysý is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Lysý neemt zijn aanloop. Aureliano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - Pat´s Team 1:10

85e minuut.
Blondel passt de bal met de wreef. Lysý heeft problemen om de bal te vangen. Lysý passt de bal met de wreef. Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Marina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - Pat´s Team 1:11

87e minuut.
Blondel met de inworp. Veišnoras geeft de bal voor. Marina heeft problemen om de bal te vangen. Marina schiet op doel. Aureliano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - Pat´s Team 1:12

87e minuut.
Strootman speelt de bal door. Krasnodębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasnodębski met een sublieme pass. Töyry is nu in balbezit. Töyry schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Veišnoras bereikt de bal nog maar net als eerste. Veišnoras passt de bal in één keer door. Kujawka is nu in balbezit. Kujawka geeft de bal voor. Lysý krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Aureliano trapt de bal weg. Veišnoras controleert de bal met de borst. Ilari probeert naar een medespeler te passen. Töyry heeft problemen om de bal te vangen. Töyry draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raigoon FC 52%, Pat´s Team 48%.
Raigoon FC - Pat´s Team 1:12