Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pat´s Team Raigoon FC
teste_4 Tactiek R-5212
57% Balbezit 43%
41% Spel op eigen helft 59%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
66.9 gemiddelde waardering 53.3
formidabel Schieten zeer goed
uitstekend Passen goed
wonderbaarlijk Verdedigen zeer goed


10e minuut.
Krasnodębski met een sublieme pass. Velo is nu in balbezit. Velo probeert naar een medespeler te passen. Fuzák rent richting de bal. Fuzák haalt uit met een fantastische trap. Cottin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Denijs probeert naar een medespeler te passen. Töyry bereikt de bal nog maar net als eerste. Töyry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pat´s Team - Raigoon FC 0:1

13e minuut.
Fuzák rent richting de bal. Founzy rent richting de bal. Fuzák onderschept slim de pass. Töyry is nu in balbezit. Töyry draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Czapski speelt de bal door. Veišnoras bereikt de bal nog maar net als eerste. Veišnoras passt de bal in één keer door. Dierickx rent richting de bal. Dierickx schiet op doel. Aureliano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Uçmaz bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pat´s Team - Raigoon FC 1:1

45e minuut.
Uçmaz kopt de bal weg. Kujawka probeert naar een medespeler te passen. Veišnoras met een sublieme pass. Klungelig pakt Dierickx de bal. Dierickx draait met de bal, schiet en ... Aureliano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pat´s Team 46%, Raigoon FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pat´s Team - Raigoon FC 1:1

46e minuut.
Krasnodębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasnodębski met een sublieme pass. Kujawka probeert naar een medespeler te passen. Vessadas rent richting de bal. Vessadas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Blondel passt de bal met de wreef. Krasnodębski heeft problemen om de bal te vangen. Opasiński is nu in balbezit. Veišnoras verovert de bal door een tackle van achteren. Veišnoras geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Gregowski met een sublieme pass. Merckpoel rent richting de bal. Debuchy begaat een overtreding. Debuchy krijgt een gele kaart. Merckpoel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Merckpoel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vessadas krijgt zijn hoofd ertegen. Aureliano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pat´s Team - Raigoon FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pat´s Team 37%, Raigoon FC 63%.
Pat´s Team - Raigoon FC 2:1