Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MANGOLÉ FC Glorioso SLB
MNG Tactiek A
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 3
60.9 gemiddelde waardering 51.3
formidable Schieten adequate
very good Passen excellent
excellent Verdedigen good


5e minuut.
Capelão speelt de bal door. Capote probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Capelão rent richting de bal. Capote verovert de bal door een tackle van achteren. Capote schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MANGOLÉ FC - Glorioso SLB 1:0

6e minuut.
Capote kopt de bal weg. Capelão probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alpsoy rent richting de bal. Alpsoy draait met de bal, schiet en ... Argolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANGOLÉ FC - Glorioso SLB 2:0

14e minuut.
Aperta passt de bal met de wreef. Anh Hưng geeft een hoge lob. Daar is Costa do Castelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capote bereikt de bal nog maar net als eerste. Capote draait met de bal, schiet en ... Argolo bokst de bal weg.

18e minuut.
Alpsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpsoy passt de bal zonder na te denken. Arrabaça rent richting de bal. Berbeć verovert de bal door een tackle van achteren. Berbeć draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Capote rent richting de bal. Capote draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MANGOLÉ FC - Glorioso SLB 3:0

19e minuut.
Anh Hưng speelt de bal door. Fitos rent richting de bal. Fitos geeft een lange en hoge pass. Capote rent richting de bal. Capote schiet op doel. Argolo bokst de bal weg.

32e minuut.
Frontoura rent richting de bal. Frontoura geeft de bal voor. Mantas kopt de bal weg. Dantas da Cunha rent richting de bal. Dantas da Cunha schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Rareşoaica met een sublieme pass. Mantas is nu in balbezit. Mantas passt de bal met de wreef. Conte is nu in balbezit. Conte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Capelão geeft een lange en hoge pass. Şerbănescu geeft een hoge lob. Alpsoy kopt de bal weg. Berbeć is nu in balbezit. Berbeć draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANGOLÉ FC 50%, Glorioso SLB 50%.
MANGOLÉ FC - Glorioso SLB 3:0

49e minuut.
Capote verovert de bal door een tackle van achteren. Costa do Castelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbeć verovert de bal door een tackle van achteren. Berbeć schiet op doel. Argolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Capote bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
MANGOLÉ FC - Glorioso SLB 4:0

58e minuut.
Daar is Aperta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aperta passt de bal in één keer door. Dantas da Cunha bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantas da Cunha draait met de bal, schiet en ... Cassian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANGOLÉ FC - Glorioso SLB 4:1

65e minuut.
Lobão verovert de bal door een tackle van achteren. Lobão geeft een hoge lob. Berbeć rent richting de bal. Berbeć draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MANGOLÉ FC - Glorioso SLB 5:1

70e minuut.
Conte rent richting de bal. Şerbănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Şerbănescu geeft een hoge lob. Berbeć bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbeć haalt uit met een fantastische trap. Argolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Anh Hưng rent richting de bal. Anh Hưng probeert naar een medespeler te passen. Daar is Berbeć, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berbeć schiet op doel. Argolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Capote rent richting de bal. Capote schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANGOLÉ FC 44%, Glorioso SLB 56%.
MANGOLÉ FC - Glorioso SLB 5:1