Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glorioso SLB MANGOLÉ FC
A Tactiek MNG
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
41 gemiddelde waardering 55.1
zwak Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen goed


4e minuut.
Alpsoy is nu in balbezit. Capote bereikt de bal nog maar net als eerste. Capote passt de bal met de wreef. Anh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hưng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Berbeć geeft de bal voor. Capote kopt de bal weg. Anh Hưng rent richting de bal. Anh Hưng geeft een lange en hoge pass. Berbeć krijgt zijn hoofd ertegen. Argolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Guilhengas is nu in balbezit. Guilhengas geeft de bal voor. Şerbănescu met een sublieme pass. Semler bereikt de bal nog maar net als eerste. Semler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Capote rent richting de bal. Capote passt de bal met de wreef. Berbeć rent richting de bal. Berbeć draait met de bal, schiet en ... Argolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso SLB - MANGOLÉ FC 0:1

16e minuut.
Ruas passt de bal zonder na te denken. Capote bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Capote, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capote schiet op doel. Argolo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso SLB - MANGOLÉ FC 0:2

23e minuut.
Berbeć speelt de bal door. Capote rent richting de bal. Capote passt de bal zonder na te denken. Alpsoy is nu in balbezit. Alpsoy schiet op doel. Argolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Tolo is nu in balbezit. Met opzet legt Berbeć zijn tegenspeler op de grond. Berbeć krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Alpsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpsoy speelt de bal door. Capote rent richting de bal. Capote haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso SLB - MANGOLÉ FC 0:3

34e minuut.
Gago kan de bal niet met de borst controleren. Fitos geeft een hoge lob. Capote kopt de bal weg. Alpsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpsoy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Costa do Castelo passt de bal zonder na te denken. Monsaraz heeft problemen om de bal te vangen. Monsaraz speelt de bal door. Capote is nu in balbezit. Capote draait met de bal, schiet en ... Argolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Tolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capote bereikt de bal nog maar net als eerste. Capote draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Costa do Castelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berbeć bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbeć schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso SLB - MANGOLÉ FC 0:4

44e minuut.
Rareşoaica passt de bal zonder na te denken. Alpsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpsoy geeft een hoge lob. Daar is Capote, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capote haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorioso SLB 65%, MANGOLÉ FC 35%.
Glorioso SLB - MANGOLÉ FC 0:4

47e minuut.
Rareşoaica is nu in balbezit. Rareşoaica schiet op doel. Guilhengas probeert de bal aan de voet te houden. Alpsoy rent richting de bal. Alpsoy haalt uit met een fantastische trap. Argolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Daar is Anh Hưng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anh Hưng geeft een hoge lob. Capote rent richting de bal. Capote draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso SLB - MANGOLÉ FC 0:5

59e minuut.
Milagre rent richting de bal. Milagre passt de bal met de wreef. Fitos geeft een hoge lob. Capote bereikt de bal nog maar net als eerste. Capote schiet op doel. Argolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Alpsoy passt de bal in één keer door. Guilhengas onderschept slim de pass. Capote is nu in balbezit. Capote haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso SLB - MANGOLÉ FC 0:6

71e minuut.
Ruas passt de bal in één keer door. Delijewski rent richting de bal. Delijewski geeft de bal voor. Alpsoy rent richting de bal. Alpsoy draait met de bal, schiet en ... Argolo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso SLB - MANGOLÉ FC 0:7

75e minuut.
Tolo heeft problemen om de bal te vangen. Alpsoy is nu in balbezit. Alpsoy met een sublieme pass. Capote rent richting de bal. Capote haalt uit met een fantastische trap. Argolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Semler rent richting de bal. Semler geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Inworp. Anh Hưng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fitos geeft een hoge lob. Berbeć bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbeć haalt uit met een fantastische trap. Argolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Delijewski rent richting de bal. Delijewski geeft een lange en hoge pass. Capote is nu in balbezit. Capote draait met de bal, schiet en ... Argolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorioso SLB 71%, MANGOLÉ FC 29%.
Glorioso SLB - MANGOLÉ FC 0:7