Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
majista95 Sokkai RCN
3232 Tactiek rcnit
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.8 gemiddelde waardering 48.4
uitstekend Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


4e minuut.
Tchecher is nu in balbezit. Tchecher geeft een lange en hoge pass. Bussunda rent richting de bal. Bussunda haalt uit met een fantastische trap. Tults probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
majista95 - Sokkai RCN 1:0

7e minuut.
Talmann geeft een hoge lob. Daar is Badajoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zavináč rent richting de bal. Zavináč geeft een lange en hoge pass. Tùng Lâm krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Badajoz speelt de bal door. Calvos met een sublieme pass. Topolek rent richting de bal. Topolek schiet op doel. Hajdaraga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
majista95 - Sokkai RCN 1:1

13e minuut.
Evora met een sublieme pass. Ţiplea rent richting de bal. Ţiplea passt de bal zonder na te denken. Bussunda is nu in balbezit. Bussunda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kalligas kopt de bal weg. Ţiplea rent richting de bal. Ţiplea passt de bal zonder na te denken. Tùng Lâm is nu in balbezit. Tùng Lâm draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Ţiplea rent richting de bal. Ţiplea passt de bal met de wreef. Zavináč met een sublieme pass. Tùng Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Tùng Lâm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
majista95 - Sokkai RCN 2:1

18e minuut.
Baretto geeft een lange en hoge pass. Cabedo kopt de bal weg. Cercel geeft een lange en hoge pass. Topolek bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolek draait met de bal, schiet en ... Hajdaraga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sork met een sublieme pass. Tchecher kan de bal niet met de borst controleren. Topolek bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Raican rent richting de bal. Raican geeft de bal voor. Badajoz probeert de bal aan de voet te houden. Cercel probeert naar een medespeler te passen. Topolek is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ţiplea is nu in balbezit. Ţiplea speelt de bal door. Cercel geeft een hoge lob. Topolek springt en kopt de bal. Hajdaraga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: majista95 42%, Sokkai RCN 58%.
majista95 - Sokkai RCN 2:1

47e minuut.
Baretto geeft een lange en hoge pass. Zavináč kopt de bal weg. Mititelu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ţiplea is nu in balbezit. Ţiplea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zavináč neemt de hoekschop. Tùng Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Tùng Lâm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
majista95 - Sokkai RCN 3:1

51e minuut.
Ţiplea passt de bal met de wreef. Tchecher bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchecher geeft de bal voor. Bussunda is nu in balbezit. Bussunda haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Badajoz met een snelle inworp. Cercel heeft problemen om de bal te vangen. Cercel probeert naar een medespeler te passen. Topolek is nu in balbezit. Topolek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Tchecher speelt de bal door. Zavináč bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavináč met een sublieme pass. Bussunda is nu in balbezit. Bussunda draait met de bal, schiet en ... Tults probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Tùng Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchecher is nu in balbezit. Tùng Lâm rent richting de bal. Tchecher bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchecher haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Badajoz met de inworp. Kalligas is nu in balbezit. Calvos verovert de bal door een tackle van achteren. Calvos geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Tchecher geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Zavináč, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zavináč met een sublieme pass. Ţiplea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiplea draait met de bal, schiet en ... Tults kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: majista95 39%, Sokkai RCN 61%.
majista95 - Sokkai RCN 3:1