Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sokkai RCN majista95
rcnit Tactiek 3232
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
37.9 gemiddelde waardering 54.2
weak Schieten very good
good Passen adequate
adequate Verdedigen excellent


6e minuut.
Traineira kopt de bal weg. Klungelig pakt Kalligas de bal. Calvos rent richting de bal. Calvos geeft de bal voor. Badajoz krijgt zijn hoofd ertegen. Hajdaraga bokst de bal weg. Badajoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Badajoz haalt uit met een fantastische trap. Hajdaraga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokkai RCN - majista95 1:0

13e minuut.
Tùng Lâm rent richting de bal. Talmann onderschept slim de pass. Bussunda is nu in balbezit. Bussunda draait met de bal, schiet en ... Besteiros probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sokkai RCN - majista95 1:1

19e minuut.
Gust geeft de bal voor. Talmann is nu in balbezit. Tùng Lâm onderschept slim de pass. Tùng Lâm draait met de bal, schiet en ... Besteiros probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokkai RCN - majista95 1:2

22e minuut.
Kalligas geeft een lange en hoge pass. Zavináč is nu in balbezit. Zavináč passt de bal in één keer door. Tùng Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Tùng Lâm geeft de bal voor. Besteiros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Klungelig pakt Rainha de bal. Rainha speelt de bal door. Ţiplea speelt de bal door. Zavináč rent richting de bal. Zavináč geeft een lange en hoge pass. Besteiros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokkai RCN 57%, majista95 43%.
Sokkai RCN - majista95 1:2

51e minuut.
Tùng Lâm onderschept slim de pass. Tùng Lâm passt de bal zonder na te denken. Tchecher bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchecher passt de bal met de wreef. Barker geeft een hoge lob. Besteiros bokst de bal weg.

61e minuut.
Inworp. Baretto komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Postoacă bereikt de bal nog maar net als eerste. Tùng Lâm onderschept slim de pass. Tùng Lâm passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bussunda de bal. Bussunda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Talmann maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Calvos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalligas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Calvos moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Calvos kan niet meer verder spelen. Monteiro komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Postoacă probeert de bal aan de voet te houden. Tùng Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzanares onderschept slim de pass. Bussunda is nu in balbezit. Bussunda haalt uit met een fantastische trap. Besteiros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokkai RCN 65%, majista95 35%.
Sokkai RCN - majista95 1:2