Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glorioso SLB Raigoon FC
A Tactiek R-5212
47% Balbezit 53%
42% Spel op eigen helft 58%
19 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
54.7 gemiddelde waardering 64.3
good Schieten very good
formidable Passen excellent
good Verdedigen excellent


7e minuut.
Kriszt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Macri probeert naar een medespeler te passen. Włochyński is nu in balbezit. Włochyński geeft een hoge lob. Strootman maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Juhos bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhos schiet op doel. Argolo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso SLB - Raigoon FC 0:1

10e minuut.
Kriszt passt de bal zonder na te denken. Daar is Juhos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juhos passt de bal zonder na te denken. Strootman bereikt de bal nog maar net als eerste. Strootman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso SLB - Raigoon FC 0:2

15e minuut.
Mantas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gambelas rent richting de bal. Gambelas speelt de bal door. Dantas da Cunha is nu in balbezit. Dantas da Cunha draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Daar is Ornelas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ornelas speelt de bal door. Saltão met een sublieme pass. Gambelas is nu in balbezit. Gambelas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Frontoura probeert naar een medespeler te passen. Mantas speelt de bal door. Kremer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambelas verovert de bal door een tackle van achteren. Gambelas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Macri rent richting de bal. Macri passt de bal in één keer door. Włochyński is nu in balbezit. Włochyński geeft een hoge lob. Juhos springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso SLB - Raigoon FC 0:3

25e minuut.
Włochyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Włochyński passt de bal zonder na te denken. Juhos rent richting de bal. Juhos draait met de bal, schiet en ... Argolo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Mantas passt de bal zonder na te denken. Milagre rent richting de bal. Milagre passt de bal zonder na te denken. Gambelas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambelas schiet op doel. Aureliano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mantas neemt de hoekschop. Gambelas maakt een snoekduik en kopt de bal. Aureliano bokst de bal weg. Klungelig pakt Alfonso de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mantas neemt de hoekschop. Gambelas krijgt zijn hoofd ertegen. Aureliano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso SLB - Raigoon FC 1:3

38e minuut.
Mantas met een sublieme pass. Gambelas rent richting de bal. Alfonso tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alfonso krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Arrabaça kopt de bal weg. Macri heeft problemen om de bal te vangen. Macri passt de bal zonder na te denken. Włochyński rent richting de bal. Włochyński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Aureliano trapt de bal weg. Strootman kopt de bal weg. Juhos probeert de bal met de borst te controleren. Juhos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso SLB - Raigoon FC 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorioso SLB 40%, Raigoon FC 60%.
Glorioso SLB - Raigoon FC 1:4

51e minuut.
Dantas da Cunha heeft problemen om de bal te vangen. Macri bereikt de bal nog maar net als eerste. Macri geeft een lange en hoge pass. Strootman bereikt de bal nog maar net als eerste. Strootman haalt uit met een fantastische trap. Argolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Mantas onderschept slim de pass. Mantas geeft een hoge lob. Daar is Korín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dantas da Cunha is nu in balbezit. Dantas da Cunha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Doeltrap. Bersan komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Korín geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mantas met een snelle inworp. Gambelas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambelas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Klungelig pakt Saltão de bal. Saltão met een sublieme pass. Mantas met een sublieme pass. Gambelas is nu in balbezit. Gambelas draait met de bal, schiet en ... Aureliano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Korín verovert de bal door een tackle van achteren. Korín geeft een hoge lob. Strootman bereikt de bal nog maar net als eerste. Strootman draait met de bal, schiet en ... Argolo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso SLB - Raigoon FC 1:5

85e minuut.
Saltão bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremer onderschept slim de pass. Kremer passt de bal in één keer door. Strootman rent richting de bal. Strootman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorioso SLB 44%, Raigoon FC 56%.
Glorioso SLB - Raigoon FC 1:5