Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raigoon FC Glorioso SLB
R-5212 Tactiek A
52% Balbezit 48%
62% Spel op eigen helft 38%
18 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 40.9
excellent Schieten average
solid Passen good
good Verdedigen adequate


4e minuut.
Opasiński geeft de bal voor. Inworp. Gago zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Conte is nu in balbezit. Conte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Guilhengas kopt de bal weg. Krasnodębski probeert naar een medespeler te passen. Bersan is nu in balbezit. Bersan geeft de bal voor. Faragli Gigli maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Bersan is nu in balbezit. Bersan passt de bal zonder na te denken. Guilhengas rent richting de bal. Faragli Gigli verovert de bal door een tackle van achteren. Faragli Gigli draait met de bal, schiet en ... Argolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Fuzák bereikt de bal nog maar net als eerste. Faragli Gigli is nu in balbezit. Fuzák bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuzák draait met de bal, schiet en ... Argolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - Glorioso SLB 1:0

20e minuut.
Opasiński passt de bal in één keer door. Łapiński is nu in balbezit. Łapiński geeft de bal voor. Faragli Gigli rent richting de bal. Faragli Gigli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Argolo bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Faragli Gigli kopt de bal weg. Daar is Tolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fuzák rent richting de bal. Fuzák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - Glorioso SLB 2:0

26e minuut.
Guilhengas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuzák verovert de bal door een tackle van achteren. Fuzák probeert naar een medespeler te passen. Faragli Gigli bereikt de bal nog maar net als eerste. Faragli Gigli schiet op doel. Argolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Krasnodębski geeft de bal voor. Bersan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Costa do Castelo. Costa do Castelo krijgt een gele kaart. Bersan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bersan wilt de vrije trap nemen. Argolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Faragli Gigli bereikt de bal nog maar net als eerste. Faragli Gigli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - Glorioso SLB 3:0

37e minuut.
Krasnodębski passt de bal in één keer door. Bersan is nu in balbezit. Bersan geeft een hoge lob. Faragli Gigli springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - Glorioso SLB 4:0

41e minuut.
Debuchy speelt de bal door. Bersan is nu in balbezit. Bersan geeft een hoge lob. Faragli Gigli krijgt zijn hoofd ertegen. Argolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - Glorioso SLB 5:0

42e minuut.
Conte speelt de bal door. Ordaz is nu in balbezit. Faragli Gigli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuzák is nu in balbezit. Fuzák draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raigoon FC 60%, Glorioso SLB 40%.
Raigoon FC - Glorioso SLB 5:0

48e minuut.
Faragli Gigli heeft problemen om de bal te vangen. Faragli Gigli passt de bal zonder na te denken. Bersan is nu in balbezit. Bersan geeft de bal voor. Faragli Gigli maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fuzák bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuzák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - Glorioso SLB 6:0

50e minuut.
Gago bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasnodębski verovert de bal door een tackle van achteren. Krasnodębski met een sublieme pass. Conte bereikt de bal nog maar net als eerste. Conte draait met de bal, schiet en ... Blázquez bokst de bal weg.

58e minuut.
Craveiro is nu in balbezit. Craveiro geeft een hoge lob. Conte kan de bal niet met de borst controleren. Ordaz rent richting de bal. Ordaz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Blázquez bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Doeltrap. Argolo trapt de bal weg. Debuchy kopt de bal weg. Fuzák rent richting de bal. Fuzák draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Krasnodębski met een sublieme pass. Bersan is nu in balbezit. Bersan geeft de bal voor. Faragli Gigli bereikt de bal nog maar net als eerste. Faragli Gigli draait met de bal, schiet en ... Argolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Conte heeft problemen om de bal te vangen. Conte passt de bal zonder na te denken. Ordaz rent richting de bal. Ordaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - Glorioso SLB 6:1

73e minuut.
Cabrito is nu in balbezit. Craveiro verovert de bal door een tackle van achteren. Craveiro passt de bal in één keer door. Milagre bereikt de bal nog maar net als eerste. Milagre geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Opasiński speelt de bal door. Ruas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruas passt de bal in één keer door. Conte rent richting de bal. Conte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Faragli Gigli is nu in balbezit. Faragli Gigli passt de bal met de wreef. Bersan is nu in balbezit. Bersan geeft de bal voor. Faragli Gigli springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Argolo trapt de bal weg van het doel. Debuchy kopt de bal weg. Fuzák bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuzák haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Conte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Łapiński rent richting de bal. Łapiński passt de bal in één keer door. Conte bereikt de bal nog maar net als eerste. Conte haalt uit met een fantastische trap. Blázquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Blázquez met een sublieme pass. Fuzák kopt de bal weg. Faragli Gigli bereikt de bal nog maar net als eerste. Faragli Gigli schiet op doel. Argolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raigoon FC 64%, Glorioso SLB 36%.
Raigoon FC - Glorioso SLB 6:1