Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pat´s Team MANGOLÉ FC
teste_4 Tactiek MNG
53% Balbezit 47%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
66.9 gemiddelde waardering 60.4
outstanding Schieten excellent
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


5e minuut.
Lysý speelt de bal door. Blondel rent richting de bal. Blondel passt de bal met de wreef. Vessadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vessadas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kujawka rent richting de bal. Kujawka passt de bal zonder na te denken. Veišnoras geeft een lange en hoge pass. Lysý krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Alpsoy geeft de bal voor. Merckpoel is nu in balbezit. Berbeć verovert de bal door een tackle van achteren. Berbeć haalt uit met een fantastische trap. Cottin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Hasenbichler geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lobão met de inworp. Berbeć is nu in balbezit. Berbeć draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Wachowicz probeert naar een medespeler te passen. Veišnoras is nu in balbezit. Veišnoras passt de bal in één keer door. Lysý rent richting de bal. Lysý haalt uit met een fantastische trap. Cassian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Hasenbichler met een sublieme pass. Klungelig pakt Kujawka de bal. Kujawka met een sublieme pass. Vessadas rent richting de bal. Vessadas haalt uit met een fantastische trap. Cassian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Şerbănescu rent richting de bal. Şerbănescu geeft de bal voor. Merckpoel heeft problemen om de bal te vangen. Capote bereikt de bal nog maar net als eerste. Capote schiet op doel. Cottin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Founzy geeft een lange en hoge pass. Rareşoaica heeft problemen om de bal te vangen. Rareşoaica met een sublieme pass. Capote bereikt de bal nog maar net als eerste. Capote haalt uit met een fantastische trap. Cottin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Denijs kopt de bal weg. Lobão geeft een lange en hoge pass. Berbeć rent richting de bal. Berbeć schiet op doel. Capote springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pat´s Team - MANGOLÉ FC 0:1

34e minuut.
Kujawka passt de bal zonder na te denken. Blondel heeft problemen om de bal te vangen. Blondel geeft een hoge lob. Vessadas springt en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Blondel rent richting de bal. Blondel met een sublieme pass. Lysý bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysý draait met de bal, schiet en ... Cassian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pat´s Team - MANGOLÉ FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pat´s Team 63%, MANGOLÉ FC 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pat´s Team - MANGOLÉ FC 1:1

57e minuut.
Lysý bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysý probeert naar een medespeler te passen. Blondel heeft problemen om de bal te vangen. Blondel geeft de bal voor. Vessadas krijgt zijn hoofd ertegen. Cassian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Wachowicz kopt de bal weg. Locurcio geeft een hoge lob. Capote is nu in balbezit. Capote schiet op doel. Cottin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pat´s Team - MANGOLÉ FC 1:2

81e minuut.
Vessadas passt de bal zonder na te denken. Kujawka is nu in balbezit. Kujawka passt de bal in één keer door. Vessadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vessadas schiet op doel. Cassian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Inworp. Lobão zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Capote heeft problemen om de bal te vangen. Capote haalt uit met een fantastische trap. Berbeć maakt een snoekduik en kopt de bal. Cottin bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pat´s Team 65%, MANGOLÉ FC 35%.
Pat´s Team - MANGOLÉ FC 1:2