Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MANGOLÉ FC Pat´s Team
MNG Tactiek teste_4
45% Balbezit 55%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
59.8 gemiddelde waardering 65.7
excellent Schieten formidable
solid Passen excellent
very good Verdedigen outstanding


10e minuut.
Dierickx rent richting de bal. Locurcio verovert de bal door een tackle van achteren. Locurcio speelt de bal door. Capote is nu in balbezit. Capote draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Founzy controleert de bal met de borst. Alpsoy probeert naar een medespeler te passen. Berbeć bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbeć haalt uit met een fantastische trap. Cottin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANGOLÉ FC - Pat´s Team 1:0

23e minuut.
Alpsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpsoy passt de bal zonder na te denken. Capote met een sublieme pass. Berbeć bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbeć draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kujawka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Blondel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blondel passt de bal in één keer door. Vessadas rent richting de bal. Vessadas draait met de bal, schiet en ... Cassian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Semler speelt de bal door. Alpsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpsoy probeert naar een medespeler te passen. Capote is nu in balbezit. Capote draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Locurcio bereikt de bal nog maar net als eerste. Blondel bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hưng tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anh Hưng krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Locurcio kopt de bal weg. Rareşoaica heeft problemen om de bal te vangen. Rareşoaica speelt de bal door. Capote rent richting de bal. Capote schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANGOLÉ FC 42%, Pat´s Team 58%.
MANGOLÉ FC - Pat´s Team 1:0

48e minuut.
Alpsoy heeft problemen om de bal te vangen. Veišnoras bereikt de bal nog maar net als eerste. Veišnoras geeft de bal voor. Dierickx is nu in balbezit. Dierickx schiet op doel. Cassian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Blondel geeft de bal voor. Vessadas krijgt zijn hoofd ertegen. Cassian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Gregowski probeert naar een medespeler te passen. Kujawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawka passt de bal in één keer door. Vessadas is nu in balbezit. Vessadas schiet op doel. Cassian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kujawka zal de hoekschop nemen. Vessadas kopt de bal weg. Cassian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Fitos geeft de bal voor. Denijs probeert de bal met de borst te controleren. Alpsoy probeert naar een medespeler te passen. Berbeć bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbeć haalt uit met een fantastische trap. Cottin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Berbeć passt de bal in één keer door. Capote bereikt de bal nog maar net als eerste. Capote passt de bal zonder na te denken. Berbeć rent richting de bal. Berbeć haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MANGOLÉ FC - Pat´s Team 2:0

79e minuut.
Alpsoy passt de bal zonder na te denken. Berbeć is nu in balbezit. Met opzet legt Hasenbichler zijn tegenspeler op de grond. Hasenbichler is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

80e minuut.
Anh Hưng speelt de bal door. Berbeć rent richting de bal. Denijs met een sublieme pass. Daar is Berbeć, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berbeć schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Fitos speelt de bal door. Berbeć rent richting de bal. Berbeć probeert naar een medespeler te passen. Alpsoy rent richting de bal. Alpsoy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MANGOLÉ FC - Pat´s Team 3:0

86e minuut.
Merckpoel met een sublieme pass. Kujawka is nu in balbezit. Kujawka passt de bal zonder na te denken. Veišnoras geeft de bal voor. Dierickx maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANGOLÉ FC - Pat´s Team 3:1

88e minuut.
Blondel passt de bal zonder na te denken. Merckpoel is nu in balbezit. Merckpoel probeert naar een medespeler te passen. Vessadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vessadas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANGOLÉ FC 42%, Pat´s Team 58%.
MANGOLÉ FC - Pat´s Team 3:1