Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sokkai RCN S.C Salgueiros
rcnit Tactiek lfa 2
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
41.2 gemiddelde waardering 50.9
average Schieten solid
good Passen very good
good Verdedigen very good


4e minuut.
Van Dyck met een sublieme pass. Justino is nu in balbezit. Justino passt de bal zonder na te denken. Guajajara rent richting de bal. Guajajara schiet op doel. Tults probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dera is nu in balbezit. Dera draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

9e minuut.
Covo probeert naar een medespeler te passen. Inglês rent richting de bal. Inglês probeert naar een medespeler te passen. Justino bereikt de bal nog maar net als eerste. Justino geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Justino met een snelle inworp. Cabedo rent richting de bal. Dera maakt een afschuwelijke overtreding. Dera krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Guajajara bereikt de bal nog maar net als eerste. Wężowiecki met een sublieme pass. Klungelig pakt Justino de bal. Justino geeft een lange en hoge pass. Guajajara maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokkai RCN - S.C Salgueiros 0:1

14e minuut.
Dera passt de bal zonder na te denken. Justino rent richting de bal. Justino passt de bal in één keer door. Dera is nu in balbezit. Dera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Wężowiecki probeert naar een medespeler te passen. Poladov rent richting de bal. Poladov probeert naar een medespeler te passen. Guajajara rent richting de bal. Guajajara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Wężowiecki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Galo komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Galo met een sublieme pass. Justino is nu in balbezit. Justino passt de bal met de wreef. Daar is Dera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dera geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokkai RCN 66%, S.C Salgueiros 34%.
Sokkai RCN - S.C Salgueiros 0:1

65e minuut.
Talmann geeft de bal voor. Inworp. Poladov met een snelle inworp. Galo rent richting de bal. Galo geeft een lange en hoge pass. Paal! Tults verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Guajajara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guajajara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokkai RCN - S.C Salgueiros 0:2

77e minuut.
Guajajara heeft problemen om de bal te vangen. Raican bereikt de bal nog maar net als eerste. Guajajara onderschept slim de pass. Guajajara draait met de bal, schiet en ... Talmann probeert de bal aan de voet te houden. Tults bokst de bal weg.

79e minuut.
Cercel is nu in balbezit. Galo verovert de bal door een tackle van achteren. Galo geeft een lange en hoge pass. Dera rent richting de bal. Dera draait met de bal, schiet en ... Tults verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokkai RCN 60%, S.C Salgueiros 40%.
Sokkai RCN - S.C Salgueiros 0:2