Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.C Salgueiros Sokkai RCN
lfa 2 Tactiek rcnit
56% Balbezit 44%
28% Spel op eigen helft 72%
20 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
53 gemiddelde waardering 40.4
uitstekend Schieten zwak
zeer goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Dera is nu in balbezit. Namazov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wężowiecki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dera kopt de bal weg. Wężowiecki rent richting de bal. Wężowiecki geeft de bal voor. Paal! Daar is Dera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Besteiros bokst de bal weg.

4e minuut.
Citko passt de bal zonder na te denken. Galo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galo met een sublieme pass. Dera is nu in balbezit. Dera haalt uit met een fantastische trap. Besteiros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Citko is nu in balbezit. Citko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C Salgueiros - Sokkai RCN 1:0

11e minuut.
Postoacă geeft een lange en hoge pass. Wężowiecki rent richting de bal. Wężowiecki passt de bal zonder na te denken. Citko is nu in balbezit. Citko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Wężowiecki met een sublieme pass. Galo met een sublieme pass. Citko rent richting de bal. Citko haalt uit met een fantastische trap. Manzanares probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Besteiros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Van Dyck passt de bal zonder na te denken. Poladov is nu in balbezit. Poladov geeft een lange en hoge pass. Citko krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C Salgueiros - Sokkai RCN 2:0

20e minuut.
Covo heeft problemen om de bal te vangen. Citko is nu in balbezit. Manzanares is nu in balbezit. Citko onderschept slim de pass. Citko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Galo passt de bal zonder na te denken. Wężowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wężowiecki speelt de bal door. Poladov geeft de bal voor. Citko krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Van Dyck probeert naar een medespeler te passen. Wężowiecki is nu in balbezit. Wężowiecki probeert naar een medespeler te passen. Citko is nu in balbezit. Citko draait met de bal, schiet en ... Besteiros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Van Dyck geeft een hoge lob. Postoacă kopt de bal weg. Wężowiecki is nu in balbezit. Wężowiecki passt de bal zonder na te denken. Poladov geeft een hoge lob. Besteiros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Citko rent richting de bal. Citko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.C Salgueiros - Sokkai RCN 3:0

31e minuut.
Klungelig pakt Calvos de bal. Dera is nu in balbezit. Calvos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Calvos krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Wężowiecki rent richting de bal. Wężowiecki passt de bal in één keer door. Postoacă rent richting de bal. Dera onderschept slim de pass. Dera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.C Salgueiros 27%, Sokkai RCN 73%.
S.C Salgueiros - Sokkai RCN 3:0

47e minuut.
Namazov passt de bal met de wreef. Traineira heeft problemen om de bal te vangen. Poladov bereikt de bal nog maar net als eerste. Poladov geeft een lange en hoge pass. Citko maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Wężowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wężowiecki passt de bal zonder na te denken. Galo rent richting de bal. Galo geeft een lange en hoge pass. Citko springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Talmann geeft de bal voor. Mures heeft problemen om de bal te vangen. Mures passt de bal zonder na te denken. Poladov geeft een lange en hoge pass. Citko maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C Salgueiros - Sokkai RCN 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.C Salgueiros 29%, Sokkai RCN 71%.
S.C Salgueiros - Sokkai RCN 4:0