Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reais Dragões majista95
5-3-2 Rec Tactiek 3232
53% Balbezit 47%
29% Spel op eigen helft 71%
19 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
59.5 gemiddelde waardering 54.8
uitmuntend Schieten zeer goed
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Valverde is nu in balbezit. Zavináč onderschept slim de pass. Zavináč passt de bal zonder na te denken. Bussunda is nu in balbezit. Bussunda draait met de bal, schiet en ... Grupáč verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Karcıoğlu speelt de bal door. Kwiatek probeert naar een medespeler te passen. Kawulok rent richting de bal. Kawulok haalt uit met een fantastische trap. Hajdaraga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Karcıoğlu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Picazo komt het veld opgelopen. Hajdaraga trapt de bal weg van het doel. Picazo kopt de bal weg. Kalligas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kawulok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawulok schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kwiatek met een sublieme pass. Herman rent richting de bal. Herman met een sublieme pass. Picazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Picazo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Valverde passt de bal zonder na te denken. Kwiatek probeert naar een medespeler te passen. Kawulok rent richting de bal. Kawulok schiet op doel. Hajdaraga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reais Dragões - majista95 1:0

22e minuut.
Kwiatek passt de bal met de wreef. Daar is Picazo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Picazo speelt de bal door. Klungelig pakt Kawulok de bal. Kawulok schiet op doel. Hajdaraga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Sârbulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Sârbulescu geeft een hoge lob. Tùng Lâm is nu in balbezit. Tùng Lâm haalt uit met een fantastische trap. Grupáč maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Kawulok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawulok passt de bal met de wreef. Tchecher rent richting de bal. Tchecher draait met de bal, schiet en ... Bussunda maakt een snoekduik en kopt de bal. Grupáč bokst de bal weg.

41e minuut.
Valverde passt de bal met de wreef. Kawulok is nu in balbezit. Baretto geeft de bal voor. Bussunda is nu in balbezit. Bussunda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Kwiatek passt de bal in één keer door. Kalligas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawulok verovert de bal door een tackle van achteren. Kawulok schiet op doel. Hajdaraga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reais Dragões - majista95 2:0

45e minuut.
Tchecher is nu in balbezit. Tchecher speelt de bal door. Tùng Lâm rent richting de bal. Ţiplea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiplea geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reais Dragões 36%, majista95 64%.
Reais Dragões - majista95 2:0

61e minuut.
Inworp. Bruseghini komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Aletorowicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pinto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valverde geeft een lange en hoge pass. Bruseghini krijgt zijn hoofd ertegen. Hajdaraga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Dellaporta neemt vlug de vrije trap. Sork bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawulok onderschept slim de pass. Kawulok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Reais Dragões - majista95 3:0

87e minuut.
Barker verovert de bal door een tackle van achteren. Kwiatek onderschept slim de pass. Kwiatek met een sublieme pass. Kawulok is nu in balbezit. Kawulok haalt uit met een fantastische trap. Hajdaraga bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Reais Dragões - majista95 4:0

88e minuut.
Kwiatek maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kawulok is nu in balbezit. Bruseghini rent richting de bal. Bruseghini schiet op doel. Aletorowicz probeert de bal aan de voet te houden. Hajdaraga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reais Dragões - majista95 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reais Dragões 22%, majista95 78%.
Reais Dragões - majista95 5:0