Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
majista95 Reais Dragões
3232 Tactiek 5-3-2 Rec
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 55.5
solid Schieten excellent
adequate Passen good
formidable Verdedigen excellent


3e minuut.
Kawulok bereikt de bal nog maar net als eerste. Barker verovert de bal door een tackle van achteren. Barker passt de bal zonder na te denken. Karcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karcıoğlu draait met de bal, schiet en ... Hajdaraga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dellaporta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Herman geeft een hoge lob. Kawulok krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
majista95 - Reais Dragões 0:1

10e minuut.
Kwiatek met een sublieme pass. Klungelig pakt Kawulok de bal. Gust tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kawulok is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pinto wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Gust geeft een lange en hoge pass. Herman is nu in balbezit. Met opzet legt Tchecher zijn tegenspeler op de grond. Tchecher krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Tùng Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Dellaporta onderschept slim de pass. Dellaporta passt de bal zonder na te denken. Pinto is nu in balbezit. Pinto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Barker verovert de bal door een tackle van achteren. Pinto onderschept slim de pass. Pinto met een sublieme pass. Kwiatek rent richting de bal. Kwiatek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kawulok heeft problemen om de bal te vangen. Herman speelt de bal door. Pinto probeert naar een medespeler te passen. Karcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karcıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
majista95 - Reais Dragões 0:2

40e minuut.
Segurado geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gust met de inworp. Zavináč bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavináč geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: majista95 61%, Reais Dragões 39%.
majista95 - Reais Dragões 0:2

47e minuut.
Kalligas verovert de bal door een tackle van achteren. Kalligas geeft een lange en hoge pass. Zavináč is nu in balbezit. Zavináč geeft een lange en hoge pass. Tchecher maakt een snoekduik en kopt de bal. Grupáč kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Gust bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto onderschept slim de pass. Pinto geeft een lange en hoge pass. Karcıoğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Hajdaraga werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
majista95 - Reais Dragões 0:3

54e minuut.
Kawulok passt de bal met de wreef. Gust geeft een lange en hoge pass. Tùng Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Tùng Lâm draait met de bal, schiet en ... Paal!

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baretto komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Pinto probeert naar een medespeler te passen. Kwiatek probeert naar een medespeler te passen. Kawulok speelt de bal door. Karcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karcıoğlu draait met de bal, schiet en ... Hajdaraga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
majista95 - Reais Dragões 0:4

68e minuut.
Sârbulescu rent richting de bal. Sârbulescu probeert naar een medespeler te passen. Kwiatek met een sublieme pass. Karcıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Karcıoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Inworp. Herman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tchecher probeert naar een medespeler te passen. Tùng Lâm rent richting de bal. Tùng Lâm draait met de bal, schiet en ... Grupáč bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zavináč geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bussunda geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Kwiatek rent richting de bal. Kwiatek geeft een hoge lob. Sork is nu in balbezit. Kawulok onderschept slim de pass. Kawulok haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: majista95 59%, Reais Dragões 41%.
majista95 - Reais Dragões 0:4