Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raigoon FC Reais Dragões
R-442O Tactiek 5-3-2 Rec
57% Balbezit 43%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 1
63.2 gemiddelde waardering 56.4
very good Schieten formidable
excellent Passen solid
very good Verdedigen very good


21e minuut.
Juhos onderschept slim de pass. Juhos met een sublieme pass. Włochyński rent richting de bal. Włochyński geeft een hoge lob. Strootman maakt een snoekduik en kopt de bal. Grupáč kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Adaman heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Dellaporta rent richting de bal. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde geeft een hoge lob. Kawulok springt en kopt de bal. Aureliano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - Reais Dragões 0:1

32e minuut.
Daar is Herman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herman geeft de bal voor. Daar is Valverde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kawulok rent richting de bal. Kawulok draait met de bal, schiet en ... Aureliano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Valverde geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kawulok maakt een snoekduik en kopt de bal. Kremer probeert naar een medespeler te passen. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Valverde met een snelle inworp. Pinto probeert naar een medespeler te passen. Picazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Picazo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - Reais Dragões 0:2

37e minuut.
Juhos met een sublieme pass. Strootman heeft problemen om de bal te vangen. Picazo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Picazo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

41e minuut.
Pinto verovert de bal door een tackle van achteren. Pinto geeft een lange en hoge pass. Macri probeert de bal met de borst te controleren. Kawulok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawulok schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raigoon FC 67%, Reais Dragões 33%.
Raigoon FC - Reais Dragões 0:2

53e minuut.
Macri passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Włochyński de bal. Włochyński passt de bal zonder na te denken. Juhos rent richting de bal. Juhos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Buitenspel voor Juhos. Goede buitenspelval van de verdediging. Kwiatek komt het veld opgelopen. Bruseghini komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Włochyński rent richting de bal. Włochyński geeft de bal voor. Klungelig pakt Herrera de bal. Strootman onderschept slim de pass. Strootman haalt uit met een fantastische trap. Grupáč kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Valverde is nu in balbezit. Alfonso is nu in balbezit. Alfonso geeft de bal voor. Herrera heeft problemen om de bal te vangen. Strootman is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Macri geeft een lange en hoge pass. Juhos rent richting de bal. Herrera is nu in balbezit. Juhos verovert de bal door een tackle van achteren. Juhos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - Reais Dragões 1:2

81e minuut.
Herrera kan de bal niet met de borst controleren. Włochyński onderschept slim de pass. Włochyński passt de bal zonder na te denken. Strootman rent richting de bal. Strootman draait met de bal, schiet en ... Grupáč verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raigoon FC 59%, Reais Dragões 41%.
Raigoon FC - Reais Dragões 1:2