Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reais Dragões Raigoon FC
5-3-2 Rec Tactiek R-5212
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
59.5 gemiddelde waardering 64
excellent Schieten excellent
solid Passen excellent
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Cabeçadas heeft problemen om de bal te vangen. Cabeçadas geeft de bal voor. Korín probeert de bal aan de voet te houden. Kawulok rent richting de bal. Kawulok haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Juhos geeft een lange en hoge pass. Daar is Adaman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Töyry verovert de bal door een tackle van achteren. Töyry schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Kwiatek geeft een hoge lob. Alfonso heeft problemen om de bal te vangen. Karcıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Karcıoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Adaman geeft de bal voor. Töyry bereikt de bal nog maar net als eerste. Adaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Töyry verovert de bal door een tackle van achteren. Töyry haalt uit met een fantastische trap. Pascalin bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Włochyński neemt de hoekschop. Strootman bereikt de bal nog maar net als eerste. Strootman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Reais Dragões - Raigoon FC 0:1

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Herman met een snelle inworp. Kwiatek speelt de bal door. Kawulok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawulok draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

24e minuut.
Bersan passt de bal zonder na te denken. Strootman rent richting de bal. Strootman passt de bal zonder na te denken. Töyry is nu in balbezit. Töyry schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Macri met een snelle inworp. Bersan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bersan geeft een hoge lob. Strootman maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reais Dragões - Raigoon FC 0:2

28e minuut.
Herman speelt de bal door. Kwiatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiatek passt de bal in één keer door. Kawulok is nu in balbezit. Kawulok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Reais Dragões - Raigoon FC 1:2

35e minuut.
Kwiatek rent richting de bal. Kwiatek passt de bal zonder na te denken. Karcıoğlu is nu in balbezit. Karcıoğlu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kremer de bal onder controle te krijgen. Aureliano bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reais Dragões 38%, Raigoon FC 62%.
Reais Dragões - Raigoon FC 1:2

46e minuut.
Strootman kopt de bal weg. Daar is Bersan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bersan speelt de bal door. Strootman is nu in balbezit. Strootman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Bersan passt de bal zonder na te denken. Strootman is nu in balbezit. Strootman draait met de bal, schiet en ... Pascalin met een sublieme pass. Włochyński kopt de bal weg. Pascalin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Macri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bersan geeft een lange en hoge pass. Włochyński heeft problemen om de bal te vangen. Włochyński haalt uit met een fantastische trap. Pascalin bokst de bal weg.

66e minuut.
Valverde passt de bal in één keer door. Cabeçadas rent richting de bal. Cabeçadas passt de bal met de wreef. Valverde geeft een lange en hoge pass. Karcıoğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Aureliano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kawulok rent richting de bal. Kawulok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Reais Dragões - Raigoon FC 2:2

69e minuut.
Herman probeert naar een medespeler te passen. Kwiatek rent richting de bal. Kwiatek passt de bal in één keer door. Cabeçadas is nu in balbezit. Cabeçadas geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Włochyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera verovert de bal door een tackle van achteren. Włochyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Töyry rent richting de bal. Töyry schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Adaman geeft een hoge lob. Pruteanu kan de bal niet met de borst controleren. Valverde tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valverde krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Valverde passt de bal met de wreef. Cabeçadas rent richting de bal. Cabeçadas geeft een lange en hoge pass. Karcıoğlu rent richting de bal. Karcıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Aureliano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reais Dragões 35%, Raigoon FC 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Reais Dragões - Raigoon FC 2:2