Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MANGOLÉ FC Sokkai RCN
MNG Tactiek rcnit
61% Balbezit 39%
29% Spel op eigen helft 71%
19 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
60.5 gemiddelde waardering 37.5
formidable Schieten weak
very good Passen good
very good Verdedigen adequate


12e minuut.
Capote verovert de bal door een tackle van achteren. Capote passt de bal in één keer door. Alpsoy rent richting de bal. Alpsoy haalt uit met een fantastische trap. Talmann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Besteiros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Anh Hưng geeft een lange en hoge pass. Alpsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbeć is nu in balbezit. Berbeć schiet op doel. Besteiros maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANGOLÉ FC - Sokkai RCN 1:0

16e minuut.
Lobão speelt de bal door. Anh Hưng is nu in balbezit. Anh Hưng geeft de bal voor. Capote maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Lobão passt de bal met de wreef. Rareşoaica probeert naar een medespeler te passen. Anh Hưng probeert naar een medespeler te passen. Berbeć bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbeć draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Alpsoy passt de bal zonder na te denken. Anh Hưng heeft problemen om de bal te vangen. Alpsoy is nu in balbezit. Alpsoy geeft een hoge lob. Capote bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Rareşoaica is nu in balbezit. Rareşoaica passt de bal in één keer door. Alpsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpsoy haalt uit met een fantastische trap. Besteiros werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANGOLÉ FC - Sokkai RCN 2:0

35e minuut.
Anh Hưng rent richting de bal. Anh Hưng probeert naar een medespeler te passen. Alpsoy geeft een hoge lob. Berbeć maakt een snoekduik en kopt de bal. Besteiros probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MANGOLÉ FC - Sokkai RCN 3:0

42e minuut.
Cercel onderschept slim de pass. Alpsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpsoy geeft de bal voor. Berbeć bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbeć draait met de bal, schiet en ... Besteiros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Covo bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbeć onderschept slim de pass. Berbeć passt de bal zonder na te denken. Alpsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpsoy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANGOLÉ FC 31%, Sokkai RCN 69%.
MANGOLÉ FC - Sokkai RCN 3:0

54e minuut.
Lobão met een sublieme pass. Alpsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpsoy passt de bal in één keer door. Berbeć is nu in balbezit. Berbeć draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Besteiros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Locurcio passt de bal zonder na te denken. Rareşoaica met een sublieme pass. Lobão rent richting de bal. Lobão geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Delijewski geeft de bal voor. Berbeć is nu in balbezit. Daar is Berbeć, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berbeć geeft de bal voor. Anh Hưng geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Raican is nu in balbezit. Raican geeft een lange en hoge pass. Locurcio kopt de bal weg. Alpsoy is nu in balbezit. Alpsoy geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Manzanares heeft problemen om de bal te vangen. Fitos geeft de bal voor. Capote rent richting de bal. Capote haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MANGOLÉ FC - Sokkai RCN 4:0

79e minuut.
Lobão rent richting de bal. Lobão passt de bal met de wreef. Berbeć bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lobão zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANGOLÉ FC 28%, Sokkai RCN 72%.
MANGOLÉ FC - Sokkai RCN 4:0