Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sokkai RCN MANGOLÉ FC
rcnit Tactiek MNG
41% Balbezit 59%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
38.5 gemiddelde waardering 59.5
weak Schieten formidable
good Passen very good
good Verdedigen solid


5e minuut.
Capote geeft een hoge lob. Lobão met een sublieme pass. Covo probeert de bal aan de voet te houden. Lobão bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobão geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Anh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hưng passt de bal zonder na te denken. Capote is nu in balbezit. Capote schiet op doel. Na een snelle pass probeert Evora de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Berbeć draait met de bal, schiet en ... Talmann probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Anh Hưng geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Capote maakt een snoekduik en kopt de bal. Besteiros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Talmann de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokkai RCN - MANGOLÉ FC 0:1

16e minuut.
Alpsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpsoy passt de bal in één keer door. Capote rent richting de bal. Capote schiet op doel. Besteiros probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokkai RCN - MANGOLÉ FC 0:2

18e minuut.
Anh Hưng speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Namazov de bal onder controle te krijgen. Alpsoy met een sublieme pass. Capote is nu in balbezit. Capote haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Alpsoy passt de bal in één keer door. Anh Hưng met een sublieme pass. Capote rent richting de bal. Capote schiet op doel. Besteiros maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Lobão rent richting de bal. Lobão passt de bal in één keer door. Daar is Berbeć, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berbeć draait met de bal, schiet en ... Talmann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lobão neemt de hoekschop. Capote bereikt de bal nog maar net als eerste. Capote haalt uit met een fantastische trap. Besteiros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Lobão is nu in balbezit. Berbeć bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobão bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbeć rent richting de bal. Lobão geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Anh Hưng speelt de bal door. Rareşoaica rent richting de bal. Rareşoaica speelt de bal door. Alpsoy heeft problemen om de bal te vangen. Alpsoy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Besteiros trapt de bal weg. Anh Hưng rent richting de bal. Anh Hưng passt de bal met de wreef. Capote is nu in balbezit. Capote haalt uit met een fantastische trap. Besteiros bokst de bal weg. Klungelig pakt Raican de bal. Raican geeft een lange en hoge pass. Locurcio bereikt de bal nog maar net als eerste. Locurcio geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Locurcio geeft de bal voor. Cabedo is nu in balbezit. Anh Hưng verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Hưng geeft de bal voor. Berbeć springt en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Alpsoy passt de bal zonder na te denken. Lobão is nu in balbezit. Lobão probeert naar een medespeler te passen. Alpsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpsoy schiet op doel. Besteiros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Capote rent richting de bal. Capote schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokkai RCN - MANGOLÉ FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokkai RCN 79%, MANGOLÉ FC 21%.
Sokkai RCN - MANGOLÉ FC 0:3

51e minuut.
Lobão passt de bal in één keer door. Rareşoaica met een sublieme pass. Anh Hưng met een sublieme pass. Capote bereikt de bal nog maar net als eerste. Capote schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Berbeć geeft een lange en hoge pass. Anh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Capote is nu in balbezit. Anh Hưng rent richting de bal. Anh Hưng geeft de bal voor. Besteiros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Raican kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Rainha de bal onder controle te krijgen. Rareşoaica met een sublieme pass. Lobão rent richting de bal. Lobão geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Berbeć bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbeć draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sokkai RCN - MANGOLÉ FC 0:4

77e minuut.
Fitos geeft een hoge lob. Covo kopt de bal weg. Capote bereikt de bal nog maar net als eerste. Capote draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Rareşoaica rent richting de bal. Rareşoaica geeft een lange en hoge pass. Alpsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpsoy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Talmann kopt de bal weg. Klungelig pakt Alpsoy de bal. Alpsoy passt de bal met de wreef. Berbeć is nu in balbezit. Berbeć draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sokkai RCN - MANGOLÉ FC 0:5

87e minuut.
Şerbănescu is nu in balbezit. Şerbănescu passt de bal zonder na te denken. Lobão speelt de bal door. Berbeć rent richting de bal. Berbeć geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Berbeć bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lobão geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Capote krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokkai RCN - MANGOLÉ FC 0:6

90e minuut.
Raican heeft problemen om de bal te vangen. Alpsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Talmann legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alpsoy raakt geblesseerd tijdens het duel. Alpsoy neemt de penalty, wat een uithaal! Besteiros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokkai RCN 82%, MANGOLÉ FC 18%.
Sokkai RCN - MANGOLÉ FC 0:6