Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.C Salgueiros Pat´s Team
lfa 2 Tactiek teste_4
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
53.5 gemiddelde waardering 66.5
goed Schieten uitmuntend
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen formidabel


1e minuut.
Daar is Blondel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blondel speelt de bal door. Amuado bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysý onderschept slim de pass. Lysý haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Blondel probeert naar een medespeler te passen. Hasenbichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasenbichler probeert naar een medespeler te passen. Lysý bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysý haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Chaves Vila geeft de bal voor. Blondel kopt de bal weg. Lysý rent richting de bal. Lysý haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C Salgueiros - Pat´s Team 0:1

21e minuut.
Denijs passt de bal in één keer door. Justino is nu in balbezit. Justino speelt de bal door. Dera bereikt de bal nog maar net als eerste. Dera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Poladov geeft een lange en hoge pass. Hasenbichler verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Justino geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Guajajara maakt een snoekduik en kopt de bal. Cottin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Blondel speelt de bal door. Hasenbichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasenbichler passt de bal met de wreef. Lysý rent richting de bal. Lysý draait met de bal, schiet en ... Davenport kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Van Dyck geeft een lange en hoge pass. Justino rent richting de bal. Hasenbichler begaat een overtreding. Hasenbichler krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Denijs passt de bal in één keer door. Kujawka rent richting de bal. Kujawka passt de bal met de wreef. Vessadas is nu in balbezit. Vessadas schiet op doel. Davenport kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Inworp. Hasenbichler met de inworp. Blondel rent richting de bal. Blondel geeft een lange en hoge pass. Vessadas krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lysý bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysý draait met de bal, schiet en ... Davenport maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C Salgueiros - Pat´s Team 0:2

43e minuut.
Kujawka is nu in balbezit. Mures begaat een overtreding. Kujawka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Merckpoel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lysý bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysý haalt uit met een fantastische trap. Davenport bokst de bal weg.

44e minuut.
Kujawka onderschept slim de pass. Kujawka passt de bal zonder na te denken. Vessadas rent richting de bal. Vessadas schiet op doel. Davenport probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C Salgueiros - Pat´s Team 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.C Salgueiros 62%, Pat´s Team 38%.
S.C Salgueiros - Pat´s Team 0:3

51e minuut.
Kujawka is nu in balbezit. Kujawka speelt de bal door. Veišnoras rent richting de bal. Veišnoras geeft de bal voor. Lysý maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Blondel geeft een lange en hoge pass. Mures heeft problemen om de bal te vangen. Vessadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Veišnoras bereikt de bal nog maar net als eerste. Veišnoras schiet op doel. Davenport probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vessadas rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Kujawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawka passt de bal zonder na te denken. Poladov geeft de bal voor. Guajajara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guajajara haalt uit met een fantastische trap. Cottin bokst de bal weg.

72e minuut.
Veišnoras passt de bal in één keer door. Kujawka rent richting de bal. Kujawka speelt de bal door. Veišnoras is nu in balbezit. Veišnoras haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Doeltrap. Davenport met een harde bal richting middenveld. Galo met een sublieme pass. Dera rent richting de bal. Dera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Doeltrap. Cottin met een harde bal richting middenveld. Vessadas kopt de bal weg. Lysý is nu in balbezit. Lysý haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Blondel is nu in balbezit. Blondel passt de bal in één keer door. Chaves Vila heeft problemen om de bal te vangen. Vessadas is nu in balbezit. Vessadas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Denijs geeft de bal voor. Poladov rent richting de bal. Poladov passt de bal zonder na te denken. Guajajara rent richting de bal. Guajajara draait met de bal, schiet en ... Cottin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cottin speelt de bal door. Veišnoras kopt de bal weg. Lysý is nu in balbezit. Lysý haalt uit met een fantastische trap. Davenport bokst de bal weg.

85e minuut.
Vessadas kopt de bal weg. Inglês heeft problemen om de bal te vangen. Lysý is nu in balbezit. Lysý haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C Salgueiros - Pat´s Team 0:4

90e minuut.
Veišnoras verovert de bal door een tackle van achteren. Veišnoras probeert naar een medespeler te passen. Amuado bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysý onderschept slim de pass. Lysý draait met de bal, schiet en ... Davenport probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vessadas rent richting de bal. Vessadas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.C Salgueiros - Pat´s Team 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.C Salgueiros 56%, Pat´s Team 44%.
S.C Salgueiros - Pat´s Team 0:5