Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pat´s Team S.C Salgueiros
teste_4 Tactiek lfa 2
58% Balbezit 42%
38% Spel op eigen helft 62%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
66.1 gemiddelde waardering 57
formidable Schieten solid
formidable Passen solid
formidable Verdedigen formidable


17e minuut.
Hasenbichler passt de bal in één keer door. Blondel bereikt de bal nog maar net als eerste. Blondel geeft een lange en hoge pass. Vessadas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pat´s Team - S.C Salgueiros 1:0

23e minuut.
Merckpoel met een sublieme pass. Kujawka rent richting de bal. Kujawka passt de bal met de wreef. Vessadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vessadas schiet op doel. Davenport verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Poladov bereikt de bal nog maar net als eerste. Poladov met een sublieme pass. Galo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galo haalt uit met een fantastische trap. Cottin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pat´s Team - S.C Salgueiros 1:1

42e minuut.
Chaves Vila probeert naar een medespeler te passen. Citko is nu in balbezit. Founzy begaat een overtreding. Founzy krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pat´s Team 41%, S.C Salgueiros 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pat´s Team - S.C Salgueiros 1:1

47e minuut.
Citko bereikt de bal nog maar net als eerste. Citko passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Denijs de bal onder controle te krijgen. Dera is nu in balbezit. Dera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Veišnoras is nu in balbezit. Veišnoras passt de bal in één keer door. Kujawka heeft problemen om de bal te vangen. Kujawka geeft een hoge lob. Dierickx springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Merckpoel probeert naar een medespeler te passen. Chaves Vila onderschept slim de pass. Kujawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawka geeft een hoge lob. Dierickx maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pat´s Team - S.C Salgueiros 2:1

81e minuut.
Kujawka passt de bal zonder na te denken. Veišnoras is nu in balbezit. Veišnoras passt de bal zonder na te denken. Dierickx rent richting de bal. Dierickx haalt uit met een fantastische trap. Davenport bokst de bal weg.

86e minuut.
Hasenbichler passt de bal zonder na te denken. Blondel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Veišnoras speelt de bal door. Dierickx bereikt de bal nog maar net als eerste. Dierickx haalt uit met een fantastische trap. Davenport kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vessadas rent richting de bal. Vessadas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pat´s Team - S.C Salgueiros 3:1

89e minuut.
Kujawka passt de bal in één keer door. Veišnoras rent richting de bal. Veišnoras passt de bal zonder na te denken. Dierickx bereikt de bal nog maar net als eerste. Dierickx draait met de bal, schiet en ... Davenport kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pat´s Team 34%, S.C Salgueiros 66%.
Pat´s Team - S.C Salgueiros 3:1