Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glorioso SLB majista95
A Tactiek 3232
43% Balbezit 57%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
39.4 gemiddelde waardering 53.3
weak Schieten excellent
good Passen adequate
adequate Verdedigen formidable


2e minuut.
Ţiplea passt de bal met de wreef. Barker heeft problemen om de bal te vangen. Ţiplea geeft een lange en hoge pass. Bussunda rent richting de bal. Bussunda draait met de bal, schiet en ... Paal!

5e minuut.
Gago bereikt de bal nog maar net als eerste. Gust onderschept slim de pass. Gust speelt de bal door. Bussunda is nu in balbezit. Bussunda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Zavináč met een snelle inworp. Monsaraz rent richting de bal. Bussunda onderschept slim de pass. Bussunda schiet op doel. Argolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso SLB - majista95 0:1

11e minuut.
Tchecher met een sublieme pass. Tolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolo geeft de bal voor. Tùng Lâm probeert de bal met de borst te controleren. Tùng Lâm draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Tùng Lâm is nu in balbezit. Gust is nu in balbezit. Tolo begaat een overtreding. Tolo krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Tolo is nu in balbezit. Tolo geeft een lange en hoge pass. Tùng Lâm rent richting de bal. Tùng Lâm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso SLB - majista95 0:2

17e minuut.
Gago bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiplea begaat een overtreding. Gago is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Monsaraz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Barker heeft problemen om de bal te vangen. Ordaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordaz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Monsaraz heeft problemen om de bal te vangen. Ţiplea rent richting de bal. Ţiplea passt de bal zonder na te denken. Tùng Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Tùng Lâm draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Gago is nu in balbezit. Gago geeft een lange en hoge pass. Kalligas heeft problemen om de bal te vangen. Conte verovert de bal door een tackle van achteren. Conte schiet op doel. Rathnau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Barker rent richting de bal. Barker passt de bal in één keer door. Guilhengas is nu in balbezit. Bussunda rent richting de bal. Bussunda schiet op doel. Argolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tchecher is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorioso SLB 57%, majista95 43%.
Glorioso SLB - majista95 0:2

49e minuut.
Tùng Lâm rent richting de bal. Tùng Lâm met een sublieme pass. Ţiplea is nu in balbezit. Ţiplea draait met de bal, schiet en ... Argolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso SLB - majista95 0:3

53e minuut.
Conte bereikt de bal nog maar net als eerste. Conte passt de bal met de wreef. Ordaz is nu in balbezit. Ordaz schiet op doel. Rathnau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso SLB - majista95 1:3

58e minuut.
Barker rent richting de bal. Barker probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tùng Lâm de bal. Tùng Lâm schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Gago probeert naar een medespeler te passen. Aletorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordaz verovert de bal door een tackle van achteren. Ordaz draait met de bal, schiet en ... Rathnau werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Bussunda verovert de bal door een tackle van achteren. Bussunda probeert naar een medespeler te passen. Argolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Tùng Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Tùng Lâm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso SLB - majista95 1:4

66e minuut.
Bussunda verovert de bal door een tackle van achteren. Ţiplea rent richting de bal. Ţiplea passt de bal in één keer door. Tùng Lâm is nu in balbezit. Tùng Lâm haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Gago passt de bal in één keer door. Ţiplea speelt de bal door. Bussunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bussunda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso SLB - majista95 1:5

71e minuut.
Ţiplea rent richting de bal. Ţiplea met een sublieme pass. Milagre geeft de bal voor. Ordaz springt en kopt de bal. Rathnau maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Milagre bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchecher onderschept slim de pass. Tchecher geeft de bal voor. Bussunda is nu in balbezit. Bussunda schiet op doel. Argolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Ţiplea is nu in balbezit. Bussunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa do Castelo verovert de bal door een tackle van achteren. Ţiplea is nu in balbezit. Ţiplea schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Ţiplea speelt de bal door. Costa do Castelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bussunda verovert de bal door een tackle van achteren. Bussunda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Barker rent richting de bal. Barker met een sublieme pass. Tùng Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Tùng Lâm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso SLB - majista95 1:6

90e minuut.
Argolo trapt de bal weg van het doel. Craveiro rent richting de bal. Craveiro passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Conte de bal. Conte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso SLB - majista95 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorioso SLB 51%, majista95 49%.
Glorioso SLB - majista95 2:6