Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sokkai RCN Raigoon FC
rcnit Tactiek R-5212
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
0 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40 gemiddelde waardering 62.3
weak Schieten outstanding
good Passen outstanding
solid Verdedigen solid


12e minuut.
Włochyński geeft een hoge lob. Besteiros probeert naar een medespeler te passen. Macri kopt de bal weg. Włochyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Włochyński geeft een hoge lob. Besteiros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Strootman krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokkai RCN - Raigoon FC 0:1

22e minuut.
Töyry rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Covo. Töyry is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Włochyński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Töyry rent richting de bal. Töyry draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Macri passt de bal met de wreef. Włochyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Włochyński geeft een lange en hoge pass. Strootman krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokkai RCN - Raigoon FC 0:2

33e minuut.
Töyry probeert de bal aan de voet te houden. Macri met een sublieme pass. Włochyński heeft problemen om de bal te vangen. Włochyński geeft de bal voor. Strootman krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokkai RCN - Raigoon FC 0:3

37e minuut.
Macri kopt de bal weg. Kriszt is nu in balbezit. Kriszt speelt de bal door. Włochyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Włochyński geeft een hoge lob. Besteiros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokkai RCN 64%, Raigoon FC 36%.
Sokkai RCN - Raigoon FC 0:3

48e minuut.
Juhos passt de bal met de wreef. Macri bereikt de bal nog maar net als eerste. Macri passt de bal met de wreef. Daar is Töyry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Töyry haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Włochyński kopt de bal weg. Macri probeert naar een medespeler te passen. Włochyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Włochyński geeft een hoge lob. Strootman krijgt zijn hoofd ertegen. Besteiros bokst de bal weg.

58e minuut.
Juhos speelt de bal door. Covo rent richting de bal. Töyry onderschept slim de pass. Töyry schiet op doel. Na een snelle pass probeert Postoacă de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Inworp. Faragli Gigli komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Włochyński geeft een lange en hoge pass. Faragli Gigli is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Covo ... Strafschop! Covo krijgt een gele kaart. Faragli Gigli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Faragli Gigli zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Besteiros bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokkai RCN - Raigoon FC 0:4

82e minuut.
Kriszt met een sublieme pass. Włochyński rent richting de bal. Włochyński met een sublieme pass. Strootman bereikt de bal nog maar net als eerste. Strootman haalt uit met een fantastische trap. Besteiros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Kriszt passt de bal zonder na te denken. Włochyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Włochyński geeft een hoge lob. Faragli Gigli rent richting de bal. Faragli Gigli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kriszt passt de bal zonder na te denken. Włochyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Włochyński probeert naar een medespeler te passen. Strootman is nu in balbezit. Strootman schiet op doel. Besteiros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokkai RCN 68%, Raigoon FC 32%.
Sokkai RCN - Raigoon FC 0:4