Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raigoon FC Sokkai RCN
R-5212 Tactiek rcnit
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
17 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.2 gemiddelde waardering 40.6
formidable Schieten weak
excellent Passen adequate
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Strootman is nu in balbezit. Talmann begaat een overtreding. Strootman raakt geblesseerd tijdens het duel. Włochyński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Strootman maakt een snoekduik en kopt de bal. Besteiros bokst de bal weg.

5e minuut.
Pruteanu met een sublieme pass. Włochyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Włochyński passt de bal zonder na te denken. Kriszt geeft de bal voor. Strootman krijgt zijn hoofd ertegen. Besteiros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Kriszt rent richting de bal. Rainha begaat een overtreding. Kriszt raakt geblesseerd tijdens het duel. Włochyński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Strootman maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Macri passt de bal in één keer door. Włochyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Postoacă zijn tegenspeler op de grond. Postoacă krijgt een gele kaart. Włochyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Włochyński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Strootman krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - Sokkai RCN 1:0

12e minuut.
Postoacă geeft een lange en hoge pass. Inworp. Włochyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Macri rent richting de bal. Macri geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Strootman bereikt de bal nog maar net als eerste. Strootman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - Sokkai RCN 2:0

14e minuut.
Włochyński passt de bal met de wreef. Töyry is nu in balbezit. Strootman is nu in balbezit. Strootman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - Sokkai RCN 3:0

15e minuut.
Korín probeert naar een medespeler te passen. Juhos geeft een lange en hoge pass. Töyry rent richting de bal. Töyry geeft een lange en hoge pass. Strootman maakt een snoekduik en kopt de bal. Besteiros bokst de bal weg.

26e minuut.
Strootman kopt de bal weg. Talmann rent richting de bal. Töyry tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Töyry krijgt een gele kaart.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Macri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Włochyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Włochyński geeft een lange en hoge pass. Strootman springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Töyry is nu in balbezit. Namazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kriszt schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Kriszt moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kriszt schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

44e minuut.
Macri passt de bal in één keer door. Włochyński is nu in balbezit. Włochyński passt de bal met de wreef. Strootman rent richting de bal. Strootman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raigoon FC 51%, Sokkai RCN 49%.
Raigoon FC - Sokkai RCN 3:0

46e minuut.
Talmann passt de bal zonder na te denken. Włochyński heeft problemen om de bal te vangen. Włochyński geeft de bal voor. Strootman springt en kopt de bal. Besteiros maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - Sokkai RCN 4:0

54e minuut.
Rainha passt de bal met de wreef. Badajoz rent richting de bal. Badajoz passt de bal met de wreef. Manzanares is nu in balbezit. Manzanares geeft een hoge lob. Aureliano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Strootman passt de bal in één keer door. Włochyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Włochyński geeft een lange en hoge pass. Strootman maakt een snoekduik en kopt de bal. Besteiros werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

62e minuut.
Włochyński is nu in balbezit. Inworp. Włochyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Macri geeft een lange en hoge pass. Töyry maakt een snoekduik en kopt de bal. Besteiros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Strootman bereikt de bal nog maar net als eerste. Strootman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raigoon FC - Sokkai RCN 5:0

63e minuut.
Włochyński passt de bal in één keer door. Pruteanu heeft problemen om de bal te vangen. Pruteanu geeft een lange en hoge pass. Strootman bereikt de bal nog maar net als eerste. Strootman schiet op doel. Besteiros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Inworp. Opasiński komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raigoon FC 47%, Sokkai RCN 53%.
Raigoon FC - Sokkai RCN 5:0