Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reais Dragões MANGOLÉ FC
5-3-2 Rec Tactiek MNG
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 9
56.9 gemiddelde waardering 59.7
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Anh Hưng is nu in balbezit. Anh Hưng passt de bal zonder na te denken. Capote rent richting de bal. Alpsoy is nu in balbezit. Alpsoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reais Dragões - MANGOLÉ FC 0:1

6e minuut.
Kawulok schiet op doel. Locurcio probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Valverde zal de hoekschop nemen. Kawulok maakt een snoekduik en kopt de bal. Cassian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kwiatek kopt de bal weg. Karcıoğlu rent richting de bal. Karcıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Reais Dragões - MANGOLÉ FC 1:1

9e minuut.
Valverde passt de bal met de wreef. Daar is Pinto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinto passt de bal zonder na te denken. Berbeć rent richting de bal. Berbeć haalt uit met een fantastische trap. Grupáč kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Herman met een sublieme pass. Kwiatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiatek passt de bal met de wreef. Kawulok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawulok haalt uit met een fantastische trap. Cassian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Fitos verovert de bal door een tackle van achteren. Fitos geeft de bal voor. Segurado is nu in balbezit. Capote onderschept slim de pass. Capote geeft een hoge lob. Grupáč bokst de bal weg.

24e minuut.
Şerbănescu is nu in balbezit. Şerbănescu geeft een lange en hoge pass. Alpsoy rent richting de bal. Alpsoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Reais Dragões - MANGOLÉ FC 1:2

27e minuut.
Şerbănescu geeft een lange en hoge pass. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbeć onderschept slim de pass. Berbeć schiet op doel. Grupáč werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reais Dragões - MANGOLÉ FC 1:3

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Capote stond buitenspel. Herrera neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Şerbănescu de bal. Karcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karcıoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

42e minuut.
Kwiatek rent richting de bal. Kwiatek passt de bal in één keer door. Karcıoğlu is nu in balbezit. Kawulok is nu in balbezit. Kawulok haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reais Dragões 43%, MANGOLÉ FC 57%.
Reais Dragões - MANGOLÉ FC 1:3

46e minuut.
Capote passt de bal in één keer door. Fitos is nu in balbezit. Fitos passt de bal in één keer door. Kawulok rent richting de bal. Kawulok draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Anh Hưng passt de bal in één keer door. Kawulok is nu in balbezit. Locurcio schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Locurcio is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

71e minuut.
Capote rent richting de bal. Alpsoy is nu in balbezit. Segurado begaat een overtreding. Segurado krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Buitenspel voor Berbeć. Goede buitenspelval van de verdediging. Adaman maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kawulok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawulok schiet op doel. Cassian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reais Dragões - MANGOLÉ FC 2:3

80e minuut.
Anh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hưng passt de bal met de wreef. Kwiatek speelt de bal door. Kawulok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawulok haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Rareşoaica speelt de bal door. Klungelig pakt Lobão de bal. Lobão passt de bal in één keer door. Berbeć is nu in balbezit. Berbeć schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reais Dragões - MANGOLÉ FC 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reais Dragões 49%, MANGOLÉ FC 51%.
Reais Dragões - MANGOLÉ FC 2:4