Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MANGOLÉ FC Reais Dragões
MNG Tactiek 5-3-2 Rec
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
59.5 gemiddelde waardering 58.5
formidable Schieten excellent
solid Passen good
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Cabeçadas probeert naar een medespeler te passen. Kwiatek speelt de bal door. Karcıoğlu is nu in balbezit. Karcıoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MANGOLÉ FC - Reais Dragões 0:1

4e minuut.
Capote speelt de bal door. Lobão met een sublieme pass. Berbeć heeft problemen om de bal te vangen. Berbeć passt de bal zonder na te denken. Capote bereikt de bal nog maar net als eerste. Grupáč probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Capote rent richting de bal. Capote draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MANGOLÉ FC - Reais Dragões 1:1

12e minuut.
Rareşoaica onderschept slim de pass. Rareşoaica probeert naar een medespeler te passen. Berbeć is nu in balbezit. Berbeć schiet op doel. Grupáč maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANGOLÉ FC - Reais Dragões 2:1

13e minuut.
Kawulok passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Cabeçadas de bal onder controle te krijgen. Capote rent richting de bal. Capote draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MANGOLÉ FC - Reais Dragões 3:1

21e minuut.
Herrera geeft een lange en hoge pass. Lobão rent richting de bal. Lobão passt de bal met de wreef. Alpsoy rent richting de bal. Alpsoy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Anh Hưng rent richting de bal. Anh Hưng passt de bal in één keer door. Adaman onderschept slim de pass. Berbeć rent richting de bal. Berbeć schiet op doel. Grupáč verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Capote bereikt de bal nog maar net als eerste. Capote schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Delijewski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Herman met een snelle inworp. Kwiatek geeft de bal voor. Kawulok maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Lobão met een sublieme pass. Bunghez heeft problemen om de bal te vangen. Bunghez geeft de bal voor. Berbeć rent richting de bal. Berbeć draait met de bal, schiet en ... Grupáč probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANGOLÉ FC 47%, Reais Dragões 53%.
MANGOLÉ FC - Reais Dragões 3:1

52e minuut.
Valverde is nu in balbezit. Valverde speelt de bal door. Karcıoğlu rent richting de bal. Karcıoğlu draait met de bal, schiet en ... Cassian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANGOLÉ FC - Reais Dragões 3:2

60e minuut.
Anh Hưng passt de bal met de wreef. Capote bereikt de bal nog maar net als eerste. Capote met een sublieme pass. Berbeć is nu in balbezit. Berbeć haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MANGOLÉ FC - Reais Dragões 4:2

61e minuut.
Picazo komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Alpsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera verovert de bal door een tackle van achteren. Rareşoaica speelt de bal door. Capote bereikt de bal nog maar net als eerste. Capote draait met de bal, schiet en ... Grupáč kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Valverde passt de bal met de wreef. Cabeçadas speelt de bal door. Capote bereikt de bal nog maar net als eerste. Capote schiet op doel. Grupáč werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MANGOLÉ FC - Reais Dragões 5:2

84e minuut.
Valverde rent richting de bal. Valverde met een sublieme pass. Picazo is nu in balbezit. Picazo haalt uit met een fantastische trap. Cassian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANGOLÉ FC - Reais Dragões 5:3

86e minuut.
Sârbulescu geeft de bal voor. Alpsoy is nu in balbezit. Alpsoy passt de bal met de wreef. Berbeć is nu in balbezit. Berbeć draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANGOLÉ FC 41%, Reais Dragões 59%.
MANGOLÉ FC - Reais Dragões 5:3