Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glorioso SLB S.C Salgueiros
A Tactiek lfa 2
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
40.3 gemiddelde waardering 56.6
weak Schieten solid
good Passen very good
good Verdedigen excellent


7e minuut.
Van Dyck onderschept slim de pass. Justino heeft problemen om de bal te vangen. Justino speelt de bal door. Dera rent richting de bal. Dera draait met de bal, schiet en ... Argolo bokst de bal weg. Guajajara rent richting de bal. Tolo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Guajajara raakt geblesseerd tijdens het duel. Wężowiecki legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Argolo bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Wężowiecki geeft een hoge lob. Justino heeft problemen om de bal te vangen. Justino met een sublieme pass. Dera rent richting de bal. Dera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Poladov is nu in balbezit. Poladov passt de bal zonder na te denken. Wężowiecki probeert naar een medespeler te passen. Guajajara is nu in balbezit. Guajajara draait met de bal, schiet en ... Argolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso SLB - S.C Salgueiros 0:1

28e minuut.
Wężowiecki speelt de bal door. Justino bereikt de bal nog maar net als eerste. Justino geeft een lange en hoge pass. Guajajara maakt een snoekduik en kopt de bal. Argolo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso SLB - S.C Salgueiros 0:2

38e minuut.
Wężowiecki geeft de bal voor. Justino controleert de bal met de borst. Justino passt de bal in één keer door. Guajajara rent richting de bal. Guajajara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Daar is Poladov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poladov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Guilhengas de bal. Dera is nu in balbezit. Dera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Craveiro probeert de bal met de borst te controleren. Wężowiecki onderschept slim de pass. Wężowiecki met een sublieme pass. Guajajara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guajajara schiet op doel. Argolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Justino kopt de bal weg. Dera rent richting de bal. Costa do Castelo speelt de bal door. Dera rent richting de bal. Dera schiet op doel. Argolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorioso SLB 55%, S.C Salgueiros 45%.
Glorioso SLB - S.C Salgueiros 0:2

49e minuut.
Justino bereikt de bal nog maar net als eerste. Justino geeft de bal voor. Guajajara rent richting de bal. Guajajara schiet op doel. Argolo probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Amuado kopt de bal weg. Wężowiecki speelt de bal door. Justino is nu in balbezit. Justino geeft de bal voor. Guajajara krijgt zijn hoofd ertegen. Argolo bokst de bal weg. Guajajara is nu in balbezit. Guajajara draait met de bal, schiet en ... Argolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Justino passt de bal met de wreef. Wężowiecki is nu in balbezit. Wężowiecki met een sublieme pass. Dera rent richting de bal. Dera schiet op doel. Paal! Klungelig pakt Dera de bal. Dera haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso SLB - S.C Salgueiros 0:3

60e minuut.
Dera bereikt de bal nog maar net als eerste. Dera passt de bal in één keer door. Justino bereikt de bal nog maar net als eerste. Justino geeft de bal voor. Guajajara krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Van Dyck bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Dyck passt de bal zonder na te denken. Justino bereikt de bal nog maar net als eerste. Justino heeft problemen om de bal te vangen. Justino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Mures geeft de bal voor. Justino rent richting de bal. Justino met een sublieme pass. Dera rent richting de bal. Dera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Van Dyck onderschept slim de pass. Van Dyck geeft een lange en hoge pass. Guajajara rent richting de bal. Guajajara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Wężowiecki passt de bal met de wreef. Guajajara is nu in balbezit. Tolo begaat een overtreding. Guajajara roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Guajajara kan niet meer verder spelen. Pessoa komt het veld opgelopen. Wężowiecki wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Wężowiecki is nu in balbezit. Wężowiecki passt de bal met de wreef. Dera rent richting de bal. Dera schiet op doel. Argolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

74e minuut.
Wężowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wężowiecki passt de bal in één keer door. Justino bereikt de bal nog maar net als eerste. Justino geeft een lange en hoge pass. Daar is Pessoa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Argolo bokst de bal weg. Pessoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessoa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso SLB - S.C Salgueiros 0:4

76e minuut.
Mures onderschept slim de pass. Mures probeert naar een medespeler te passen. Chaves Vila geeft de bal voor. Justino bereikt de bal nog maar net als eerste. Justino schiet op doel. Argolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pessoa is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso SLB - S.C Salgueiros 0:5

78e minuut.
Justino bereikt de bal nog maar net als eerste. Justino heeft problemen om de bal te vangen. Justino probeert naar een medespeler te passen. Dera rent richting de bal. Dera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Wężowiecki probeert naar een medespeler te passen. Poladov is nu in balbezit. Poladov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pessoa de bal. Pessoa haalt uit met een fantastische trap. Argolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Chaves Vila speelt de bal door. Poladov heeft problemen om de bal te vangen. Poladov speelt de bal door. Pessoa rent richting de bal. Pessoa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Justino bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Justino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Justino speelt de bal door. Pessoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessoa haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Poladov rent richting de bal. Poladov geeft de bal voor. Pessoa rent richting de bal. Pessoa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Van Dyck probeert naar een medespeler te passen. Justino bereikt de bal nog maar net als eerste. Justino met een sublieme pass. Dera rent richting de bal. Dera schiet op doel. Argolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pessoa is nu in balbezit. Pessoa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Justino is nu in balbezit. Dera is nu in balbezit. Dera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorioso SLB 68%, S.C Salgueiros 32%.
Glorioso SLB - S.C Salgueiros 0:5