Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.C Salgueiros Glorioso SLB
lfa 2 Tactiek A
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
20 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
52.7 gemiddelde waardering 40.2
goed Schieten zwak
zeer goed Passen redelijk
uitstekend Verdedigen goed


5e minuut.
Justino raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Galo komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Conte kopt de bal weg. Inglês is nu in balbezit. Ordaz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ordaz krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Pessoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessoa geeft de bal voor. Costa do Castelo heeft problemen om de bal te vangen. Dera bereikt de bal nog maar net als eerste. Dera haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Dantas da Cunha is nu in balbezit. Wężowiecki onderschept slim de pass. Wężowiecki met een sublieme pass. Pessoa is nu in balbezit. Pessoa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Poladov met een sublieme pass. Dera rent richting de bal. Pessoa is nu in balbezit. Pessoa draait met de bal, schiet en ... Argolo probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Dera rent richting de bal. Dera schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Wężowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wężowiecki geeft de bal voor. Dera is nu in balbezit. Dera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C Salgueiros - Glorioso SLB 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.C Salgueiros 37%, Glorioso SLB 63%.
S.C Salgueiros - Glorioso SLB 1:0

59e minuut.
Galo bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Galo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dera speelt de bal door. Pessoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessoa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Daar is Galo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galo geeft een lange en hoge pass. Poladov rent richting de bal. Poladov haalt uit met een fantastische trap. Argolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C Salgueiros - Glorioso SLB 2:0

81e minuut.
Wężowiecki rent richting de bal. Wężowiecki speelt de bal door. Pessoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Dera is nu in balbezit. Dera haalt uit met een fantastische trap. Argolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Wężowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wężowiecki geeft een lange en hoge pass. Dera kopt de bal weg. Galo heeft problemen om de bal te vangen. Galo probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Galo met een sublieme pass. Wężowiecki rent richting de bal. Guilhengas rent richting de bal. Wężowiecki onderschept slim de pass. Wężowiecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dera bereikt de bal nog maar net als eerste. Dera draait met de bal, schiet en ... Argolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pessoa is nu in balbezit. Pessoa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.C Salgueiros - Glorioso SLB 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.C Salgueiros 36%, Glorioso SLB 64%.
S.C Salgueiros - Glorioso SLB 3:0