Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pat´s Team majista95
teste_4 Tactiek 3232
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
18 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
65.3 gemiddelde waardering 52.8
incredible Schieten very good
excellent Passen adequate
formidable Verdedigen excellent


1e minuut.
Dierickx probeert de bal aan de voet te houden. Veišnoras speelt de bal door. Kujawka probeert naar een medespeler te passen. Vessadas is nu in balbezit. Vessadas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Sork heeft problemen om de bal te vangen. Vessadas is nu in balbezit. Sork rent richting de bal. Vessadas verovert de bal door een tackle van achteren. Vessadas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Merckpoel passt de bal in één keer door. Blondel rent richting de bal. Blondel geeft een hoge lob. Vessadas krijgt zijn hoofd ertegen. Hajdaraga probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Blondel probeert naar een medespeler te passen. Hasenbichler rent richting de bal. Blondel met een sublieme pass. Dierickx bereikt de bal nog maar net als eerste. Dierickx haalt uit met een fantastische trap. Hajdaraga bokst de bal weg.

11e minuut.
Veišnoras probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Blondel de bal. Blondel speelt de bal door. Vessadas is nu in balbezit. Vessadas draait met de bal, schiet en ... Hajdaraga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Sork geeft een hoge lob. Bussunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bussunda met een sublieme pass. Tùng Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Tùng Lâm schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Dierickx bereikt de bal nog maar net als eerste. Dierickx geeft de bal voor. Daar is Aletorowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vessadas is nu in balbezit. Vessadas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Hajdaraga bokst de bal weg. Aletorowicz verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Pat´s Team - majista95 1:0

28e minuut.
Kujawka is nu in balbezit. Kujawka speelt de bal door. Vessadas met een sublieme pass. Dierickx rent richting de bal. Dierickx draait met de bal, schiet en ... Hajdaraga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Gregowski passt de bal zonder na te denken. Kujawka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barker. Barker krijgt een gele kaart. Kujawka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gregowski met een snel genomen vrije trap. Vessadas maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Veišnoras verovert de bal door een tackle van achteren. Veišnoras passt de bal zonder na te denken. Dierickx bereikt de bal nog maar net als eerste. Dierickx haalt uit met een fantastische trap. Hajdaraga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pat´s Team - majista95 2:0

44e minuut.
Blondel met een sublieme pass. Vessadas rent richting de bal. Vessadas met een sublieme pass. Dierickx is nu in balbezit. Dierickx schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pat´s Team 38%, majista95 62%.
Pat´s Team - majista95 2:0

53e minuut.
Ţiplea speelt de bal door. Klungelig pakt Tchecher de bal. Ţiplea probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tùng Lâm de bal. Tùng Lâm schiet op doel. Cottin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Kalligas geeft een hoge lob. Inworp. Blondel met de inworp. Merckpoel bereikt de bal nog maar net als eerste. Merckpoel geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Veišnoras probeert naar een medespeler te passen. Kujawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawka probeert naar een medespeler te passen. Dierickx rent richting de bal. Dierickx haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Veišnoras speelt de bal door. Vessadas heeft problemen om de bal te vangen. Vessadas passt de bal zonder na te denken. Dierickx heeft problemen om de bal te vangen. Dierickx schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Hajdaraga niet meer kan verder spelen. Rathnau komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Kujawka met de inworp. Merckpoel is nu in balbezit. Merckpoel geeft de bal voor. Vessadas krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Ţiplea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiplea met een sublieme pass. Tùng Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Tùng Lâm schiet op doel. Cottin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pat´s Team - majista95 2:1

67e minuut.
Klungelig pakt Dierickx de bal. Zavináč begaat een overtreding. Dierickx is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hasenbichler zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Kalligas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dierickx is nu in balbezit. Dierickx draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Blondel met een sublieme pass. Dierickx rent richting de bal. Dierickx passt de bal met de wreef. Vessadas rent richting de bal. Vessadas schiet op doel. Rathnau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Barker met de inworp. Gregowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchecher onderschept slim de pass. Tchecher geeft een lange en hoge pass. Tùng Lâm krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Sork verovert de bal door een tackle van achteren. Sork probeert naar een medespeler te passen. Veišnoras met een sublieme pass. Dierickx is nu in balbezit. Dierickx schiet op doel. Rathnau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pat´s Team 49%, majista95 51%.
Pat´s Team - majista95 2:1