Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
majista95 Pat´s Team
3232 Tactiek teste_4
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
13 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.6 gemiddelde waardering 64.7
uitstekend Schieten uitmuntend
matig Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen formidabel


3e minuut.
Kujawka passt de bal zonder na te denken. Veišnoras probeert de bal aan de voet te houden. Blondel bereikt de bal nog maar net als eerste. Blondel geeft een hoge lob. Vessadas krijgt zijn hoofd ertegen. Rathnau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Aletorowicz geeft de bal voor. Inworp. Blondel met een snelle inworp. Dierickx geeft een lange en hoge pass. Vessadas springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sork bereikt de bal nog maar net als eerste. Sork geeft een hoge lob. Gregowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregowski geeft een hoge lob. Vessadas springt en kopt de bal. Rathnau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Barker probeert naar een medespeler te passen. Ţiplea is nu in balbezit. Ţiplea passt de bal met de wreef. Bussunda is nu in balbezit. Bussunda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Gregowski is nu in balbezit. Gregowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tchecher met een snelle inworp. Tùng Lâm geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Merckpoel passt de bal zonder na te denken. Sork is nu in balbezit. Vessadas begaat een overtreding. Vessadas krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Kujawka rent richting de bal. Barker verovert de bal door een tackle van achteren. Barker geeft een lange en hoge pass. Bussunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bussunda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Kujawka is nu in balbezit. Kujawka passt de bal in één keer door. Vessadas rent richting de bal. Vessadas schiet op doel. Rathnau probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
majista95 - Pat´s Team 0:1

22e minuut.
Kalligas heeft problemen om de bal te vangen. Vessadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Baretto schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Baretto naar de kleedkamers voor een vroege douche.

23e minuut.
Dierickx kopt de bal weg. Sork heeft problemen om de bal te vangen. Vessadas verovert de bal door een tackle van achteren. Vessadas haalt uit met een fantastische trap. Rathnau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
majista95 - Pat´s Team 0:2

27e minuut.
Veišnoras passt de bal met de wreef. Dierickx is nu in balbezit. Dierickx passt de bal in één keer door. Vessadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vessadas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Barker verovert de bal door een tackle van achteren. Veišnoras verovert de bal door een tackle van achteren. Veišnoras speelt de bal door. Daar is Dierickx, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dierickx draait met de bal, schiet en ... Rathnau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Tchecher met de inworp. Ţiplea is nu in balbezit. Ţiplea geeft een hoge lob. Zavináč geeft een hoge lob. Tùng Lâm springt en kopt de bal. Cottin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Kujawka probeert naar een medespeler te passen. Vessadas is nu in balbezit. Vessadas passt de bal zonder na te denken. Dierickx is nu in balbezit. Dierickx haalt uit met een fantastische trap. Rathnau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Hasenbichler probeert naar een medespeler te passen. Blondel rent richting de bal. Blondel probeert naar een medespeler te passen. Dierickx is nu in balbezit. Dierickx haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Veišnoras rent richting de bal. Veišnoras met een sublieme pass. Vessadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vessadas schiet op doel. Aletorowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rathnau bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: majista95 54%, Pat´s Team 46%.
majista95 - Pat´s Team 0:2

46e minuut.
Tchecher passt de bal in één keer door. Zavináč bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavináč met een sublieme pass. Bussunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bussunda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Cottin met een harde bal richting middenveld. Veišnoras speelt de bal door. Kujawka speelt de bal door. Klungelig pakt Dierickx de bal. Dierickx draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
majista95 - Pat´s Team 0:3

49e minuut.
Dierickx rent richting de bal. Dierickx geeft een lange en hoge pass. Vessadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vessadas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

50e minuut.
Hasenbichler verovert de bal door een tackle van achteren. Blondel rent richting de bal. Blondel geeft een hoge lob. Vessadas krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
majista95 - Pat´s Team 0:4

51e minuut.
Bussunda is nu in balbezit. Dierickx tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bussunda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barker met een snel genomen vrije trap. Founzy is nu in balbezit. Tùng Lâm onderschept slim de pass. Tùng Lâm draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Klungelig pakt Dierickx de bal. Dierickx passt de bal zonder na te denken. Vessadas rent richting de bal. Vessadas draait met de bal, schiet en ... Rathnau maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
majista95 - Pat´s Team 0:5

67e minuut.
Veišnoras is nu in balbezit. Veišnoras passt de bal in één keer door. Dierickx bereikt de bal nog maar net als eerste. Dierickx draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
majista95 - Pat´s Team 0:6

72e minuut.
Kujawka geeft een lange en hoge pass. Rathnau probeert naar een medespeler te passen. Ţiplea met een sublieme pass. Bussunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bussunda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Veišnoras bereikt de bal nog maar net als eerste. Veišnoras met een sublieme pass. Vessadas rent richting de bal. Vessadas haalt uit met een fantastische trap. Rathnau maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Hasenbichler passt de bal met de wreef. Veišnoras rent richting de bal. Veišnoras passt de bal in één keer door. Dierickx is nu in balbezit. Dierickx schiet op doel. Rathnau bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
majista95 - Pat´s Team 0:7

85e minuut.
Rathnau met een sublieme pass. Tchecher kopt de bal weg. Ţiplea speelt de bal door. Bussunda heeft problemen om de bal te vangen. Bussunda haalt uit met een fantastische trap. Cottin bokst de bal weg.

88e minuut.
Zavináč probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bussunda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hasenbichler rent richting de bal. Bussunda verovert de bal door een tackle van achteren. Bussunda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: majista95 62%, Pat´s Team 38%.
majista95 - Pat´s Team 0:7