Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mordafoka-team Um Domingo Qualquer
paty Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
26% Spel op eigen helft 74%
38 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 24.4
formidable Schieten poor
solid Passen poor
solid Verdedigen average


2e minuut.
Sołtykowski onderschept slim de pass. Sołtykowski passt de bal zonder na te denken. Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapado is nu in balbezit. Chapado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Barakauskis is nu in balbezit. Staruchowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis rent richting de bal. Staruchowicz is nu in balbezit. Staruchowicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Sołtykowski passt de bal met de wreef. Chapado rent richting de bal. Balsemão begaat een overtreding. Balsemão krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Sołtykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sołtykowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Martaranha de bal. Chapado rent richting de bal. Chapado schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Arosa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

18e minuut.
Staruchowicz passt de bal zonder na te denken. Barakauskis rent richting de bal. Catana bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis verovert de bal door een tackle van achteren. Barakauskis haalt uit met een fantastische trap. Medina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Capo de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Capo rent richting de bal. Capo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buelinckx met de inworp. Staruchowicz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Buelinckx is nu in balbezit. Buelinckx passt de bal met de wreef. Barakauskis is nu in balbezit. Barakauskis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Um Domingo Qualquer 1:0

26e minuut.
Staruchowicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Martaranha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buelinckx is nu in balbezit. Buelinckx geeft de bal voor. Barakauskis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Um Domingo Qualquer 2:0

28e minuut.
Vajagić rent richting de bal. Buelinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Buelinckx geeft een hoge lob. Barakauskis is nu in balbezit. Barakauskis haalt uit met een fantastische trap. Medina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Picanço rent richting de bal. Niżnik verovert de bal door een tackle van achteren. Niżnik passt de bal zonder na te denken. Barakauskis rent richting de bal. Barakauskis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Inworp. Buelinckx met een snelle inworp. Staruchowicz rent richting de bal. Staruchowicz schiet op doel. Medina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Um Domingo Qualquer 3:0

34e minuut.
Sołtykowski is nu in balbezit. Sołtykowski probeert naar een medespeler te passen. Buelinckx is nu in balbezit. Buelinckx geeft een lange en hoge pass. Barakauskis maakt een snoekduik en kopt de bal. Medina bokst de bal weg.

39e minuut.
Niżnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Niżnik geeft de bal voor. Barakauskis kopt de bal weg. Staruchowicz heeft problemen om de bal te vangen. Staruchowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Capo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buelinckx met een snelle inworp. Staruchowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Staruchowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Um Domingo Qualquer 4:0

43e minuut.
Germano onderschept slim de pass. Sołtykowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sołtykowski met een sublieme pass. Barakauskis is nu in balbezit. Barakauskis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rubio heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Buelinckx neemt de hoekschop. Barakauskis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Um Domingo Qualquer 5:0

45e minuut.
Staruchowicz passt de bal in één keer door. Buelinckx is nu in balbezit. Buelinckx passt de bal met de wreef. Barakauskis is nu in balbezit. Barakauskis schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mordafoka-team 25%, Um Domingo Qualquer 75%.
mordafoka-team - Um Domingo Qualquer 5:0

50e minuut.
Staruchowicz is nu in balbezit. Barakauskis rent richting de bal. Staruchowicz speelt de bal door. Barakauskis is nu in balbezit. Barakauskis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Um Domingo Qualquer 6:0

55e minuut.
Germano kopt de bal weg. Daar is Niżnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sołtykowski met een sublieme pass. Barakauskis rent richting de bal. Barakauskis draait met de bal, schiet en ... Medina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Sołtykowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sołtykowski geeft een hoge lob. Barakauskis geeft een lange en hoge pass. Staruchowicz is nu in balbezit. Staruchowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Barakauskis rent richting de bal. Barakauskis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Um Domingo Qualquer 7:0

71e minuut.
Chapado bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapado rent richting de bal. Chapado schiet op doel. Medina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Um Domingo Qualquer 8:0

72e minuut.
Staruchowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Staruchowicz geeft de bal voor. Klungelig pakt Chapado de bal. Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Um Domingo Qualquer 9:0

78e minuut.
Staruchowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Staruchowicz passt de bal met de wreef. Rubio is nu in balbezit. Barakauskis verovert de bal door een tackle van achteren. Barakauskis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Um Domingo Qualquer 10:0

81e minuut.
Sołtykowski kopt de bal weg. Martaranha verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buelinckx met de inworp. Staruchowicz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Moniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaca verovert de bal door een tackle van achteren. Gaca geeft de bal voor. Buelinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Buelinckx geeft de bal voor. Medina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Staruchowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Staruchowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Um Domingo Qualquer 11:0

87e minuut.
Moniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Moniz passt de bal met de wreef. Staruchowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brückner geeft een hoge lob. Barakauskis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Medina met een harde bal richting middenveld. Sołtykowski kopt de bal weg. Daar is Rubio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barakauskis rent richting de bal. Barakauskis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mordafoka-team 27%, Um Domingo Qualquer 73%.
mordafoka-team - Um Domingo Qualquer 11:0