Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mordafoka-team UD Carnide
paty Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
16% Spel op eigen helft 84%
42 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 16.1
outstanding Schieten unsatisfactory
good Passen hopeless
average Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Sołtykowski is nu in balbezit. Sołtykowski geeft een lange en hoge pass. Chapado kopt de bal weg. Skuczyński rent richting de bal. Skuczyński draait met de bal, schiet en ... Malino bokst de bal weg.

9e minuut.
Brückner speelt de bal door. Buelinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Buelinckx met een sublieme pass. Daar is Toirac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toirac haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Sołtykowski met een sublieme pass. Skuczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Skuczyński probeert naar een medespeler te passen. Toirac is nu in balbezit. Toirac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - UD Carnide 1:0

12e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Malino niet meer kan verder spelen. Parreira komt het veld opgelopen. Castelinhos probeert naar een medespeler te passen. Daar is Perspicaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toirac rent richting de bal. Toirac schiet op doel. Parreira bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Buelinckx zal de hoekschop nemen. Chapado krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Toirac rent richting de bal. Skuczyński met een sublieme pass. dos Tomates is nu in balbezit. Toirac bereikt de bal nog maar net als eerste. Toirac schiet op doel. Parreira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Naves bereikt de bal nog maar net als eerste. Buelinckx is nu in balbezit. Buelinckx passt de bal met de wreef. Chapado bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapado schiet op doel. Parreira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Buelinckx geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Toirac probeert de bal met de borst te controleren. Chapado bereikt de bal nog maar net als eerste. Skuczyński rent richting de bal. Skuczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - UD Carnide 2:0

19e minuut.
Castelinhos heeft problemen om de bal te vangen. dos Tomates is nu in balbezit. Ermida is nu in balbezit. Toirac verovert de bal door een tackle van achteren. Toirac schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Skuczyński rent richting de bal. Skuczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - UD Carnide 3:0

22e minuut.
Vilarinho met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buelinckx met de inworp. Klungelig pakt Toirac de bal. Toirac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - UD Carnide 4:0

24e minuut.
Toirac rent richting de bal. Toirac passt de bal met de wreef. Brückner met een sublieme pass. Chapado is nu in balbezit. Chapado draait met de bal, schiet en ... Parreira bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Toirac rent richting de bal. Toirac geeft een lange en hoge pass. Daar is Ermida, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sołtykowski rent richting de bal. Sołtykowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Skuczyński met een sublieme pass. Toirac is nu in balbezit. Reguengo rent richting de bal. Toirac verovert de bal door een tackle van achteren. Toirac draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - UD Carnide 5:0

28e minuut.
Perspicaz rent richting de bal. Toirac verovert de bal door een tackle van achteren. Skuczyński probeert naar een medespeler te passen. Toirac is nu in balbezit. Toirac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - UD Carnide 6:0

32e minuut.
Sołtykowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Vilarinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skuczyński is nu in balbezit. Skuczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - UD Carnide 7:0

33e minuut.
Inworp. Buelinckx zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Toirac bereikt de bal nog maar net als eerste. Toirac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - UD Carnide 8:0

44e minuut.
Buelinckx passt de bal met de wreef. Skuczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Skuczyński met een sublieme pass. Klungelig pakt Toirac de bal. Toirac geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - UD Carnide 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mordafoka-team 18%, UD Carnide 82%.
mordafoka-team - UD Carnide 9:0

46e minuut.
Ermida geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sołtykowski met de inworp. Toirac rent richting de bal. Toirac geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Parreira trapt de bal weg. Brückner bereikt de bal nog maar net als eerste. Brückner passt de bal met de wreef. Skuczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Skuczyński draait met de bal, schiet en ... Parreira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Toirac rent richting de bal. Vilarinho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Toirac is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Büyükgöz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vilarinho kopt de bal weg. Parreira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Brückner passt de bal met de wreef. Naves rent richting de bal. Buelinckx onderschept slim de pass. Toirac bereikt de bal nog maar net als eerste. Toirac haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
dos Tomates met een sublieme pass. Daar is Sołtykowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sołtykowski passt de bal in één keer door. Toirac is nu in balbezit. Toirac draait met de bal, schiet en ... Parreira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Brückner speelt de bal door. Sousa is nu in balbezit. Toirac bereikt de bal nog maar net als eerste. Skuczyński rent richting de bal. Skuczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - UD Carnide 10:0

70e minuut.
Skuczyński rent richting de bal. Skuczyński passt de bal in één keer door. Toirac is nu in balbezit. Toirac haalt uit met een fantastische trap. Parreira probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - UD Carnide 11:0

71e minuut.
Chapado geeft de bal voor. Skuczyński is nu in balbezit. Skuczyński passt de bal zonder na te denken. Toirac is nu in balbezit. Toirac draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Vilarinho de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sołtykowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Skuczyński is nu in balbezit. Skuczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - UD Carnide 12:0

72e minuut.
Castelinhos is nu in balbezit. Chapado bereikt de bal nog maar net als eerste. Castelinhos onderschept slim de pass. Toirac verovert de bal door een tackle van achteren. Toirac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Brückner speelt de bal door. Buelinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Buelinckx geeft een lange en hoge pass. Chapado krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - UD Carnide 13:0

76e minuut.
Chapado passt de bal met de wreef. Skuczyński is nu in balbezit. Reguengo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Skuczyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chapado legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Daar is Sołtykowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sołtykowski geeft een lange en hoge pass. Naves kopt de bal weg. Daar is Toirac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toirac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - UD Carnide 14:0

80e minuut.
Skuczyński is nu in balbezit. Skuczyński met een sublieme pass. Toirac is nu in balbezit. Toirac haalt uit met een fantastische trap. Parreira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - UD Carnide 15:0

84e minuut.
Brückner rent richting de bal. Brückner passt de bal zonder na te denken. Vilarinho is nu in balbezit. Toirac verovert de bal door een tackle van achteren. Toirac haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Toirac rent richting de bal. Toirac haalt uit met een fantastische trap. Parreira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - UD Carnide 16:0

88e minuut.
Toirac probeert naar een medespeler te passen. dos Tomates is nu in balbezit. Brückner verovert de bal door een tackle van achteren. Brückner haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Chapado de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - UD Carnide 17:0

89e minuut.
Reguengo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vilarinho rent richting de bal. Toirac verovert de bal door een tackle van achteren. Toirac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - UD Carnide 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mordafoka-team 14%, UD Carnide 86%.
mordafoka-team - UD Carnide 18:0