Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mordafoka-team LisboaSoccer
paty Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
26% Spel op eigen helft 74%
38 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 25.4
outstanding Schieten weak
adequate Passen weak
adequate Verdedigen poor


4e minuut.
Buelinckx speelt de bal door. Toirac rent richting de bal. Toirac geeft de bal voor. Barakauskis is nu in balbezit. Barakauskis haalt uit met een fantastische trap. Pietras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Toirac draait met de bal, schiet en ... Pietras speelt de bal door. Sołtykowski kopt de bal weg. Barakauskis is nu in balbezit. Barakauskis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Persgård is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Persgård met een snelle inworp. Tynander is nu in balbezit. Tynander geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Toirac geeft een hoge lob. Pietras met een sublieme pass. Büyükgöz kopt de bal weg. Toirac rent richting de bal. Toirac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - LisboaSoccer 1:0

14e minuut.
Toirac passt de bal zonder na te denken. Modesto heeft problemen om de bal te vangen. Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis haalt uit met een fantastische trap. Pietras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - LisboaSoccer 2:0

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sołtykowski neemt de hoekschop. Sperlecchi rent richting de bal. Sperlecchi geeft een hoge lob. Toirac maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Prytz is nu in balbezit. Buelinckx onderschept slim de pass. Buelinckx met een sublieme pass. Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Barakauskis is nu in balbezit. Matoso is nu in balbezit. Barakauskis onderschept slim de pass. Toirac rent richting de bal. Toirac haalt uit met een fantastische trap. Pietras bokst de bal weg.

28e minuut.
Skuczyński kopt de bal weg. Daar is Modesto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barakauskis is nu in balbezit. Barakauskis haalt uit met een fantastische trap. Pietras probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Toirac kan de bal niet met de borst controleren. Toirac passt de bal in één keer door. Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lidén de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Lidén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pietras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Skuczyński met een sublieme pass. Daar is Lidén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toirac rent richting de bal. Toirac draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Johansson geeft een hoge lob. Inworp. Sołtykowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Toirac bereikt de bal nog maar net als eerste. Toirac schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Buelinckx passt de bal zonder na te denken. Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Toirac bereikt de bal nog maar net als eerste. Skuczyński rent richting de bal. Skuczyński haalt uit met een fantastische trap. Pietras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis haalt uit met een fantastische trap. Pietras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - LisboaSoccer 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mordafoka-team 26%, LisboaSoccer 74%.
mordafoka-team - LisboaSoccer 3:0

47e minuut.
Sołtykowski passt de bal in één keer door. Toirac rent richting de bal. Toirac passt de bal met de wreef. Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - LisboaSoccer 4:0

50e minuut.
Sołtykowski speelt de bal door. Sperlecchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Anjinho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anjinho krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Buelinckx geeft de bal voor. Daar is Modesto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barakauskis rent richting de bal. Barakauskis haalt uit met een fantastische trap. Pietras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - LisboaSoccer 5:0

59e minuut.
Toirac heeft problemen om de bal te vangen. Skuczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis is nu in balbezit. Skuczyński rent richting de bal. Skuczyński schiet op doel. Pietras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Toirac is nu in balbezit. Toirac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - LisboaSoccer 6:0

60e minuut.
Sołtykowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Toirac geeft de bal voor. Klungelig pakt Skuczyński de bal. Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Barakauskis onderschept slim de pass. Toirac is nu in balbezit. Buelinckx is nu in balbezit. Buelinckx haalt uit met een fantastische trap. Lidén probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pietras bokst de bal weg. Toirac bereikt de bal nog maar net als eerste. Toirac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - LisboaSoccer 7:0

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sperlecchi zal de hoekschop nemen. Skuczyński rent richting de bal. Barakauskis rent richting de bal. Barakauskis draait met de bal, schiet en ... Pietras bokst de bal weg. Modesto heeft problemen om de bal te vangen. Toirac rent richting de bal. Toirac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - LisboaSoccer 8:0

71e minuut.
Sperlecchi passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Anjinho de bal onder controle te krijgen. Buelinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Buelinckx geeft de bal voor. Barakauskis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - LisboaSoccer 9:0

76e minuut.
Buelinckx passt de bal zonder na te denken. Skuczyński heeft problemen om de bal te vangen. Skuczyński met een sublieme pass. Toirac rent richting de bal. Toirac schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Toirac passt de bal met de wreef. Barakauskis rent richting de bal. Skuczyński rent richting de bal. Buelinckx rent richting de bal. Buelinckx schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Persgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Toirac verovert de bal door een tackle van achteren. Toirac geeft de bal voor. Skuczyński is nu in balbezit. Skuczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - LisboaSoccer 10:0

84e minuut.
Skuczyński met een sublieme pass. Lidén geeft de bal voor. Sperlecchi kopt de bal weg. Toirac rent richting de bal. Toirac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - LisboaSoccer 11:0

89e minuut.
Barakauskis passt de bal in één keer door. Skuczyński is nu in balbezit. Skuczyński passt de bal zonder na te denken. Buelinckx is nu in balbezit. Buelinckx schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - LisboaSoccer 12:0

89e minuut.
Toirac passt de bal in één keer door. Skuczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Toirac is nu in balbezit. Barakauskis rent richting de bal. Barakauskis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mordafoka-team 25%, LisboaSoccer 75%.
mordafoka-team - LisboaSoccer 12:0