Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gengar Printer
Normal Tactiek 352
42% Balbezit 58%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.3 gemiddelde waardering 40.6
poor Schieten formidable
unsatisfactory Passen adequate
weak Verdedigen good


12e minuut.
Klungelig pakt Cabeças de bal. Gambaretto rent richting de bal. Gambaretto speelt de bal door. Milin is nu in balbezit. Milin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gengar - Printer 0:1

12e minuut.
Gurgel met een sublieme pass. Daar is Peixoto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milin is nu in balbezit. Milin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gengar - Printer 0:2

15e minuut.
Santa Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Santa Cruz passt de bal met de wreef. Milin heeft problemen om de bal te vangen. Milin draait met de bal, schiet en ... Filgueiras probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pires probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Patriak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Styszko rent richting de bal. Styszko geeft de bal voor. Milin kopt de bal weg. Pires bokst de bal weg.

23e minuut.
Styszko rent richting de bal. Styszko passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Milin de bal. Milin draait met de bal, schiet en ... Pires probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gengar - Printer 0:3

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Santa Cruz de bal onder controle te krijgen. Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. Milin passt de bal met de wreef. Astillero is nu in balbezit. Astillero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Gengar - Printer 0:4

30e minuut.
Patriak bereikt de bal nog maar net als eerste. Patriak passt de bal zonder na te denken. Carqueja is nu in balbezit. Milin verovert de bal door een tackle van achteren. Milin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gengar - Printer 0:5

31e minuut.
Milin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Raudnagel komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Łęgowski speelt de bal door. Gambaretto rent richting de bal. Gambaretto probeert naar een medespeler te passen. Astillero bereikt de bal nog maar net als eerste. Astillero draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gengar - Printer 0:6

34e minuut.
Daar is Styszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrondo met een sublieme pass. Patriak bereikt de bal nog maar net als eerste. Patriak geeft de bal voor. Pires verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Klungelig pakt Astillero de bal. Carqueja rent richting de bal. Astillero verovert de bal door een tackle van achteren. Astillero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gengar - Printer 0:7

42e minuut.
Gambaretto probeert naar een medespeler te passen. Astillero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeças begaat een overtreding. Astillero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Łęgowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Raudnagel bereikt de bal nog maar net als eerste. Raudnagel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gengar - Printer 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gengar 87%, Printer 13%.
Gengar - Printer 0:8

46e minuut.
Futre bereikt de bal nog maar net als eerste. Futre passt de bal met de wreef. Patriak bereikt de bal nog maar net als eerste. Patriak geeft de bal voor. Astillero maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Futre is nu in balbezit. Astillero onderschept slim de pass. Astillero probeert naar een medespeler te passen. Raudnagel rent richting de bal. Raudnagel draait met de bal, schiet en ... Pires bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Cabeças bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeças geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gambaretto met de inworp. Styszko geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Klungelig pakt Astillero de bal. Gambaretto rent richting de bal. Gambaretto met een sublieme pass. Raudnagel bereikt de bal nog maar net als eerste. Raudnagel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gengar - Printer 0:9

60e minuut.
Cabeças passt de bal met de wreef. Astillero rent richting de bal. Astillero passt de bal in één keer door. Daar is Raudnagel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raudnagel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Daar is Carrondo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Styszko onderschept slim de pass. Styszko probeert naar een medespeler te passen. Astillero bereikt de bal nog maar net als eerste. Astillero schiet op doel. Pires bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Klungelig pakt Patriak de bal. Patriak met een sublieme pass. Raudnagel is nu in balbezit. Patriak bereikt de bal nog maar net als eerste. Patriak geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Klungelig pakt Astillero de bal. Futre bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambaretto onderschept slim de pass. Styszko is nu in balbezit. Styszko geeft een hoge lob. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gengar - Printer 0:10

84e minuut.
Lībietis geeft een hoge lob. Filgueiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Astillero verovert de bal door een tackle van achteren. Raudnagel bereikt de bal nog maar net als eerste. Raudnagel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Gambaretto verovert de bal door een tackle van achteren. Gambaretto met een sublieme pass. Raudnagel rent richting de bal. Raudnagel draait met de bal, schiet en ... Pires maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gengar 80%, Printer 20%.
Gengar - Printer 0:10