Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LisboaSoccer Um Domingo Qualquer
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.2 gemiddelde waardering 24.2
weak Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Catana is nu in balbezit. Tynander onderschept slim de pass. Tynander passt de bal met de wreef. Prytz rent richting de bal. Prytz draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LisboaSoccer - Um Domingo Qualquer 1:0

22e minuut.
Anjinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Arosa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Picanço bereikt de bal nog maar net als eerste. Picanço geeft een hoge lob. Pietras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Germano geeft een hoge lob. Anjinho speelt de bal door. Daar is Catana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moniz is nu in balbezit. Moniz schiet op doel. Pietras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Moniz is nu in balbezit. Modesto bereikt de bal nog maar net als eerste. Moniz verovert de bal door een tackle van achteren. Moniz schiet op doel. Pietras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LisboaSoccer - Um Domingo Qualquer 1:1

36e minuut.
Anjinho geeft een lange en hoge pass. Tynander bereikt de bal nog maar net als eerste. Martaranha legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Martaranha krijgt een gele kaart. Tynander is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Anjinho neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Medina bokst de bal weg.

38e minuut.
Matoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Catana verovert de bal door een tackle van achteren. Catana probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Moniz de bal. Moniz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Inworp. Arosa met de inworp. Picanço rent richting de bal. Picanço haalt uit met een fantastische trap. Pietras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LisboaSoccer - Um Domingo Qualquer 1:2

42e minuut.
Anjinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Catana bereikt de bal nog maar net als eerste. Catana passt de bal met de wreef. Moniz rent richting de bal. Moniz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LisboaSoccer 41%, Um Domingo Qualquer 59%.
LisboaSoccer - Um Domingo Qualquer 1:2

59e minuut.
Martaranha passt de bal zonder na te denken. Franco is nu in balbezit. Capo rent richting de bal. Franco onderschept slim de pass. Franco haalt uit met een fantastische trap. Medina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LisboaSoccer - Um Domingo Qualquer 2:2

63e minuut.
Catana probeert naar een medespeler te passen. Picanço is nu in balbezit. Matoso tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Matoso krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Johansson verovert de bal door een tackle van achteren. Picanço verovert de bal door een tackle van achteren. Picanço passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bizarrinho de bal. Bizarrinho geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LisboaSoccer 58%, Um Domingo Qualquer 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LisboaSoccer - Um Domingo Qualquer 2:2