Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rio Bravo Vila Arriaga FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 27.4
unsatisfactory Schieten adequate
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


12e minuut.
Curto rent richting de bal. Valentim rent richting de bal. Valentim passt de bal zonder na te denken. Arrepiado is nu in balbezit. Arrepiado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Bravo - Vila Arriaga FC 0:1

16e minuut.
Curto geeft een lange en hoge pass. Raspadinho kan de bal niet met de borst controleren. Met opzet legt Cumano zijn tegenspeler op de grond. Cumano krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Cumano geeft de bal voor. Verde is nu in balbezit. Verde met een sublieme pass. Arrepiado is nu in balbezit. Arrepiado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Bufarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrepiado verovert de bal door een tackle van achteren. Barros rent richting de bal. Arrepiado onderschept slim de pass. Arrepiado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Barros is nu in balbezit. Valentim is nu in balbezit. Barros bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentim onderschept slim de pass. Valentim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rio Bravo 57%, Vila Arriaga FC 43%.
Rio Bravo - Vila Arriaga FC 0:1

48e minuut.
Valentim rent richting de bal. Valentim passt de bal met de wreef. Arrepiado is nu in balbezit. Arrepiado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Bravo - Vila Arriaga FC 0:2

51e minuut.
Valentim rent richting de bal. Valentim passt de bal met de wreef. Arrepiado is nu in balbezit. Arrepiado haalt uit met een fantastische trap. Bufarda probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Bravo - Vila Arriaga FC 0:3

53e minuut.
Barros is nu in balbezit. Verde onderschept slim de pass. Verde speelt de bal door. Arrepiado rent richting de bal. Arrepiado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Valentim is nu in balbezit. Valentim geeft een hoge lob. Bufarda heeft problemen om de bal te vangen. Arrepiado onderschept slim de pass. Arrepiado haalt uit met een fantastische trap. Rico bokst de bal weg. Arrepiado is nu in balbezit. Arrepiado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Bravo - Vila Arriaga FC 0:4

67e minuut.
Valentim rent richting de bal. Valentim passt de bal zonder na te denken. Arrepiado is nu in balbezit. Arrepiado draait met de bal, schiet en ... Alderete probeert de bal aan de voet te houden. Rico probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Barros probeert de bal met de borst te controleren. Cumano rent richting de bal. Cumano met een sublieme pass. Arrepiado bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrepiado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Ovelha schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mau Feitio de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Micau geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ovelha krijgt zijn hoofd ertegen. Tango kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ovelha rent richting de bal. Ovelha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Bravo - Vila Arriaga FC 1:4

75e minuut.
Cumano geeft een hoge lob. De bal rolt over de achterlijn. Alderete met een harde bal richting middenveld. Cumano is nu in balbezit. Cumano geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Alderete is nu in balbezit. Alderete geeft een lange en hoge pass. Cavalheiro kopt de bal weg. Calmita heeft problemen om de bal te vangen. Calmita geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Alderete is nu in balbezit. Valentim verovert de bal door een tackle van achteren. Valentim passt de bal in één keer door. Arrepiado is nu in balbezit. Arrepiado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Cavalheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalheiro geeft een hoge lob. Faico is nu in balbezit. da Silva onderschept slim de pass. da Silva geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Bufarda onderschept slim de pass. Bufarda met een sublieme pass. Valentim bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentim haalt uit met een fantastische trap. Rico werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Bravo - Vila Arriaga FC 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rio Bravo 72%, Vila Arriaga FC 28%.
Rio Bravo - Vila Arriaga FC 1:5