Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Misticos Botas Mágicas
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 21.6
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


14e minuut.
Pátria is nu in balbezit. Bica verovert de bal door een tackle van achteren. Bica passt de bal zonder na te denken. Altero rent richting de bal. Altero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Baldaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Maceira verovert de bal door een tackle van achteren. Pátria onderschept slim de pass. Arantes verovert de bal door een tackle van achteren. Arantes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Pátria is nu in balbezit. Bica onderschept slim de pass. Bica met een sublieme pass. Altero bereikt de bal nog maar net als eerste. Altero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Seisdedos geeft een lange en hoge pass. Baldaque is nu in balbezit. Baldaque geeft een lange en hoge pass. Gaidão bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaidão schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Misticos - Botas Mágicas 1:0

42e minuut.
Carrasco met een sublieme pass. Arantes is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bom. Arantes wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Arantes kan niet meer verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misticos 53%, Botas Mágicas 47%.
Misticos - Botas Mágicas 1:0

56e minuut.
Casimiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Albernaz rent richting de bal. Gaidão bereikt de bal nog maar net als eerste. Albernaz rent richting de bal. Albernaz draait met de bal, schiet en ... Bravo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Anco rent richting de bal. Quintanilha is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anco. Anco krijgt een gele kaart. Seisdedos kopt de bal weg. Pátria rent richting de bal. Maceira tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pátria raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

62e minuut.
Anco geeft een hoge lob. Inworp. Quintanilha met de inworp. Klungelig pakt Albernaz de bal. Albernaz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Pátria kopt de bal weg. Albernaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bica begaat een overtreding. Albernaz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pátria zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Pátria onderschept slim de pass. Casimiro onderschept slim de pass. Casimiro passt de bal in één keer door. Altero bereikt de bal nog maar net als eerste. Altero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Ferraria geeft een hoge lob. Pátria rent richting de bal. Pátria passt de bal zonder na te denken. Altero rent richting de bal. Altero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misticos 46%, Botas Mágicas 54%.
Misticos - Botas Mágicas 1:0