Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-12 19:12
  • Competitiewedstrijd: Liga III.13 [del]
  • Stadion: cuf Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3677
cuf Loucuras Picantes FC
442 Tactiek Loucuras 1
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
3 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
27.5 gemiddelde waardering 28.8
redelijk Schieten redelijk
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


1e minuut.
Marramaque rent richting de bal. Samborski is nu in balbezit. Aré tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aré krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Carias bereikt de bal nog maar net als eerste. Aré onderschept slim de pass. Aré passt de bal met de wreef. Marramaque rent richting de bal. Marramaque draait met de bal, schiet en ... Couto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cuf - Loucuras Picantes FC 1:0

18e minuut.
Gutsfeld is nu in balbezit. Gutsfeld geeft de bal voor. van den Brink is nu in balbezit. Pinola verovert de bal door een tackle van achteren. Pinola geeft een lange en hoge pass. Couto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Višinka bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Pera verovert de bal door een tackle van achteren. Pera geeft de bal voor. Klungelig pakt Pinola de bal. Laborinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Laborinho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Pera geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vale e Azevedo met de inworp. Višinka is nu in balbezit. Višinka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cuf 46%, Loucuras Picantes FC 54%.
cuf - Loucuras Picantes FC 1:0

77e minuut.
Kucsera met een sublieme pass. Vale e Azevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vale e Azevedo passt de bal in één keer door. Višinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Višinka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cuf 52%, Loucuras Picantes FC 48%.
cuf - Loucuras Picantes FC 1:0