Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magnificos Agremiação Top
Normal Tactiek
39% Balbezit 61%
54% Spel op eigen helft 46%
2 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 29.8
poor Schieten good
poor Passen average
hopeless Verdedigen average


2e minuut.
Olimpio geeft een lange en hoge pass. Daar is Nevoeiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quádrio. Quádrio krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Cuiabá bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvalho Silva begaat een overtreding. Carvalho Silva krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Cabeças bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeças geeft een lange en hoge pass. Garrau rent richting de bal. Czułada bereikt de bal nog maar net als eerste. Czułada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Carvalho Silva is nu in balbezit. Cabreiro verovert de bal door een tackle van achteren. Cabreiro geeft een lange en hoge pass. Komár rent richting de bal. Komár draait met de bal, schiet en ... Robalo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Komár rent richting de bal. Komár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magnificos - Agremiação Top 0:1

42e minuut.
Lapa heeft problemen om de bal te vangen. Komár bereikt de bal nog maar net als eerste. Komár passt de bal zonder na te denken. Czułada is nu in balbezit. Czułada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magnificos 48%, Agremiação Top 52%.
Magnificos - Agremiação Top 0:1

53e minuut.
Szmigiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmigiel probeert naar een medespeler te passen. Garrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Czułada bereikt de bal nog maar net als eerste. Czułada schiet op doel. Robalo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnificos - Agremiação Top 0:2

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carregadas komt het veld opgelopen. Aranha komt het veld opgelopen. Feitosa komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Czułada verovert de bal door een tackle van achteren. Garrau is nu in balbezit. Garrau passt de bal zonder na te denken. Komár is nu in balbezit. Komár draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnificos - Agremiação Top 0:3

73e minuut.
Feitosa met een snelle inworp. Cabeças bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrau begaat een overtreding. Garrau krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Komár rent richting de bal. Komár schiet op doel. Olimpio speelt de bal door. Feitosa rent richting de bal. Feitosa geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Garrau rent richting de bal. Garrau passt de bal zonder na te denken. Carregadas rent richting de bal. Komár bereikt de bal nog maar net als eerste. Komár draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magnificos 61%, Agremiação Top 39%.
Magnificos - Agremiação Top 0:3