Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SL Benfica || M.City zaragata
X Tactiek D`Arrazar
56% Balbezit 44%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.7 gemiddelde waardering 41.3
goed Schieten goed
redelijk Passen redelijk
matig Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Ligeirinho controleert de bal met de borst. Caso met een sublieme pass. Guerre rent richting de bal. Guerre draait met de bal, schiet en ... Milanko maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Alavedra met een sublieme pass. Giraldes is nu in balbezit. Fedorento rent richting de bal. Giraldes is nu in balbezit. Giraldes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Caramalho onderschept slim de pass. Caramalho geeft een lange en hoge pass. Piovani probeert naar een medespeler te passen. Giraldes bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldes haalt uit met een fantastische trap. Buchar bokst de bal weg.

33e minuut.
Frederico geeft een lange en hoge pass. Guerre rent richting de bal. Batatas onderschept slim de pass. Marchisio is nu in balbezit. Marchisio haalt uit met een fantastische trap. Milanko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Milanko probeert naar een medespeler te passen. Douro is nu in balbezit. Laires maakt een afschuwelijke overtreding. Laires krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Laires passt de bal zonder na te denken. Marchisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchisio met een sublieme pass. Guerre bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerre haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Guerre kopt de bal weg. Klungelig pakt Marchisio de bal. Caramalho is nu in balbezit. Marchisio verovert de bal door een tackle van achteren. Marchisio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SL Benfica || M.City 39%, zaragata 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SL Benfica || M.City - zaragata 0:0

51e minuut.
Botelheiro geeft een lange en hoge pass. Douro bereikt de bal nog maar net als eerste. Douro geeft een hoge lob. Lebre rent richting de bal. Lebre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Marchisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchisio probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Frederico de bal. Marchisio rent richting de bal. Marchisio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Veinante geeft een lange en hoge pass. Inworp. Douro met de inworp. Giraldes bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Daar is Caso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Douro bereikt de bal nog maar net als eerste. Caso tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Caso krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Belmiro geeft de bal voor. Inworp. Piovani met de inworp. Lebre rent richting de bal. Lebre haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Piovani is nu in balbezit. Piovani geeft de bal voor. Giraldes rent richting de bal. Giraldes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SL Benfica || M.City - zaragata 0:1

73e minuut.
Veinante probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Caso de bal. Piovani speelt de bal door. Giraldes bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldes draait met de bal, schiet en ... Buchar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Ligeirinho verovert de bal door een tackle van achteren. Ligeirinho geeft een lange en hoge pass. Caramalho heeft problemen om de bal te vangen. Marchisio rent richting de bal. Marchisio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SL Benfica || M.City 54%, zaragata 46%.
SL Benfica || M.City - zaragata 0:1