Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Botas Mágicas zaragata
Normal Tactiek D`Arrazar
47% Balbezit 53%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 36.4
weak Schieten very good
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
da Glória geeft de bal voor. Mendès kopt de bal weg. da Glória heeft problemen om de bal te vangen. Mendès is nu in balbezit. Mendès haalt uit met een fantastische trap. Bravo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Anco kopt de bal weg. Casimiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mendès speelt de bal door. Lebre is nu in balbezit. Lebre draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Douro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Giraldes de bal. Lebre bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldes rent richting de bal. Giraldes draait met de bal, schiet en ... Bravo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Casimiro is nu in balbezit. Douro onderschept slim de pass. Douro probeert naar een medespeler te passen. Lebre is nu in balbezit. Lebre haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Douro met een sublieme pass. Giraldes is nu in balbezit. Giraldes haalt uit met een fantastische trap. Cambraia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Botas Mágicas - zaragata 0:1

17e minuut.
Bica is nu in balbezit. Giraldes probeert naar een medespeler te passen. Mendès rent richting de bal. Mendès schiet op doel. Bravo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Botas Mágicas - zaragata 0:2

23e minuut.
Lebre rent richting de bal. Lebre passt de bal met de wreef. Giraldes rent richting de bal. Giraldes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Botas Mágicas - zaragata 0:3

24e minuut.
Altero rent richting de bal. Altero passt de bal met de wreef. Bica is nu in balbezit. Mendès verovert de bal door een tackle van achteren. Mendès draait met de bal, schiet en ... Bravo bokst de bal weg.

34e minuut.
Trombas onderschept slim de pass. Trombas probeert naar een medespeler te passen. Lebre bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendès bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendès draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Botas Mágicas - zaragata 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Botas Mágicas 78%, zaragata 22%.
Botas Mágicas - zaragata 0:4

49e minuut.
Douro onderschept slim de pass. Douro probeert naar een medespeler te passen. Lebre rent richting de bal. Giraldes rent richting de bal. Giraldes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Botas Mágicas - zaragata 0:5

59e minuut.
Fedorento rent richting de bal. Fedorento passt de bal in één keer door. Mendès rent richting de bal. Mendès haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Botas Mágicas - zaragata 0:6

64e minuut.
Inworp. Douro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trombas is nu in balbezit. Trombas geeft een lange en hoge pass. Mendès maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Botas Mágicas - zaragata 0:7

69e minuut.
Mendès is nu in balbezit. Mendès schiet op doel. Giraldes bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Douro zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Trombas onderschept slim de pass. Trombas geeft een hoge lob. da Glória heeft problemen om de bal te vangen. Lebre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebre passt de bal in één keer door. Bravo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mendès is nu in balbezit. Mendès schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Botas Mágicas - zaragata 0:8

78e minuut.
Fedorento is nu in balbezit. Fedorento probeert naar een medespeler te passen. Douro met een sublieme pass. Giraldes rent richting de bal. Giraldes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Seisdedos geeft een lange en hoge pass. Fedorento rent richting de bal. Casimiro begaat een overtreding. Fedorento is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mendès zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bravo bokst de bal weg. Giraldes rent richting de bal. Giraldes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Botas Mágicas - zaragata 0:9

85e minuut.
Inworp. Fedorento zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mendès speelt de bal door. Giraldes bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Casimiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Casimiro passt de bal in één keer door. Trombas speelt de bal door. Giraldes heeft problemen om de bal te vangen. Giraldes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Botas Mágicas - zaragata 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Botas Mágicas 78%, zaragata 22%.
Botas Mágicas - zaragata 0:10