Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horacio Luis Louro da Silva Kupo Kupoo
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 23
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Hermano probeert naar een medespeler te passen. Avelino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bode begaat een overtreding. Bode krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Leco onderschept slim de pass. da Porcalhota verovert de bal door een tackle van achteren. da Porcalhota passt de bal zonder na te denken. Judas rent richting de bal. Judas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Leco met een sublieme pass. Picaluga rent richting de bal. Picaluga passt de bal met de wreef. Bode rent richting de bal. Bode haalt uit met een fantastische trap. Picamilho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Almansa heeft problemen om de bal te vangen. Cachuxo verovert de bal door een tackle van achteren. Cachuxo met een sublieme pass. Bode heeft problemen om de bal te vangen. Bode schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Muchacho trapt de bal weg van het doel. da Porcalhota kopt de bal weg. Paião heeft problemen om de bal te vangen. Judas verovert de bal door een tackle van achteren. Judas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horacio Luis Louro da Silva 58%, Kupo Kupoo 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Horacio Luis Louro da Silva - Kupo Kupoo 0:0

46e minuut.
Bode passt de bal zonder na te denken. Vilhena rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Goulco. Goulco krijgt een gele kaart. Vilhena raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vilhena neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Cachuxo onderschept slim de pass. Muchacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Cachuxo onderschept slim de pass. Cachuxo haalt uit met een fantastische trap. Picamilho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Horacio Luis Louro da Silva - Kupo Kupoo 0:1

53e minuut.
de Melo met een sublieme pass. Daar is Trolha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trolha geeft een lange en hoge pass. Bode is nu in balbezit. Bode schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gama zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cachuxo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cachuxo draait met de bal, schiet en ... Bode probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Almansa rent richting de bal. Almansa geeft een hoge lob. Hermano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Judas is nu in balbezit. Judas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Almansa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermano verovert de bal door een tackle van achteren. Hermano passt de bal met de wreef. Bode bereikt de bal nog maar net als eerste. Bode draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Horacio Luis Louro da Silva - Kupo Kupoo 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horacio Luis Louro da Silva 63%, Kupo Kupoo 37%.
Horacio Luis Louro da Silva - Kupo Kupoo 0:2